Om Trendsonline

Digitalisering og teknologisk fremskridt er kommet for at blive, og startupmiljøet er først i rækken, når hele industrier og brancher digitaliseres. Det er grunden til, at vi startede Trendsonline.dk, og det er grunden til, at vi er her i dag.

Trendsonline.dk er Danmarks førende netmedie om det danske startupmiljø, men vi er meget mere end et medie.

Vores vision er at bære de modige mennesker der står bag startups og initiativer frem og videre mod deres mål. Derfor vil vi være de første der skriver om de iværksættere der har brug for omtale, og give dem de råd og det netværk, der skal hjælpe dem videre mod succes.

Missionen er at dække danske startups og at være med til at skabe et knudepunkt for alle med interesse i digitalt iværksætteri, og som en central del af hele det danske økosystem, er Trendsonline.dk med til at sætte gang i både vidensdeling og debat, for at vi sammen kan sparke væksten i gang herhjemme.

Aktualitet og overblik

Vi leverer relevant og aktuelt indhold, der giver vores læsere et indblik i livet som digital iværksætter, forretningen bag et startup, og tendenserne relevante for startupmiljøet. Vi tror på, at den uundgåelige digitalisering starter i mindre startups, og spreder sig på tværs af alle industrier og brancher.

Vi skriver til iværksætter-spiren der gerne vil, og til founderen der allerede er sprunget ud i livet som iværksætter. Og så skriver vi for at eksponere det danske startupmiljø over for investorer, business angels, erhvervsdrivende og politikere, så det danske startup økosystem får den anerkendelse det fortjener – og opnår status som seriøs industri.

Hvad er et startup for Trendsonline.dk?

  • Et startup er en virksomhed, hvor stifterne har det ekstra drive og dna, der skal til for at skabe en vindervirksomhed.
  • Et startup er ligeledes en opstartsvirksomhed, der bevæger sig inden for felterne tech og IKT (informations- og kommunikationsteknologi). Det være både hardware og software på tværs af industrier.

Du kan finde os på Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og Pinterest.

Tak fordi du læser med.

// Trendsonline teamet

3 kommentar

  1. Pingback: Trendsonline 2014 missionen | Trendsonline.dk

  2. Pingback: Nyt år & Serie artikel | danielnajafi.dk

Top