Backend-udvikler med sans for frontend til iværksætterprojekt

”Du kommer til at spille en helt central rolle i et ambitiøst og succesfuldt iværksætterprojekt. Vi giver dig passionerede kolleger og mulighed for ejerandele i selskabet. Og for en udvikler er der en række meget spændende opgaver i pipeline,” fortæller CEO Henrik Dideriksen.

8past10.com – et social community for passionerede ur-entusiaster
8past10 er et socialt netværk for ur-entusiaster og samlingsstedet for folk, der er interesserede i lækre herreure. På siden kan du uploade billeder af dit ur og få andre brugeres mening om det. Man kan også tage relevante ur-quizzer, diskutere og læse artikler fra en lang række dygtige ur-bloggere. Hent vores app 8past10 eller tjek 8past10.com.

Tag ansvar for vores backend – og lidt frontend

Vi har brug for dig, da du får ansvar for alle vores programmør- og backend-opgaver – vi bruger ASP.NET som udviklingsplatform til vores webapplikationer og webservices. Derudover kommer du også til at beskæftige dig med frontend, ligesom du i høj grad også selv kan præge din stilling. I din dagligdag kommer du til at samarbejde med store konsulenthuse, og på sigt er der desuden mulighed for at blive ansvarlig for teamet. Du kommer til at sidde på vores kontor i Århus.

”Du bliver vores nye interne udvikler og kommer til at samarbejde med dygtige samarbejdspartnere fra forskellige konsulenthuse. Og så kommer du med fra starten, i hvad der allerede er en virksomhed med et meget stærkt kapitalgrundlag og kollegaer, der har stor erfaring med digitale virksomheder,” fortæller Henrik.

Nyuddannet eller erfaren – så længe du har styr på ASP.NET

  • Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at du er datamatiker eller webudvikler, men det kan også være, at du har en bachelor fra it-universitet eller tilsvarende – det vigtigste er, at du har erfaring med backend-udvikling i ASP.NET.
  • Vi ser helst, at du også har kendskab til frontend-udvikling, og det er en fordel, hvis du har erfaring med RESTful web API, C#, mongoDB, Angular JS, CSS, Javascript, Microsoft Azure eller lignende.

”Det gør bestemt ikke noget, hvis du er nørdet med dit fag. Du skal være grundig, detaljeorienteret og god til at være i dialog med andre it-fagfolk. Og hvis du har passion for ure, er det super, men det er bestemt ikke et krav. Her skal du bare være i nuet og en god kollega,” slutter Henrik.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CEO Henrik Dideriksen på tlf. 23 95 86 71 eller pr. e-mail henrik@8past10.com. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig

Top