Bliv skribent

 

Trendsonline søger altid engagerede skribenter fra alle kanter af Danmark, som vil være med til at indhente nyheder indenfor digitalt iværksætteri i Danmark.

Elsker du at skrive og dele viden, har du et brændende hjerte for iværksætteri og vil du være med til, at skabe indhold til Danmarks førende medie indenfor digitalt iværksætteri? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Skriv til os eller send din ansøgning til denne mail – vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

en kommentar;

 1. mape@nodes.dk'Mark Pedersen said:

  Hej Trendsonline, mit navn er Mark Pedersen, og jeg har taget kontakten for at høre nærmere om skribent mulighederne hos jer.

  Arbejder til dagligt hos en af Danmarks førende app udviklere, Nodes, og ville gerne komme med indhold indenfor Fintech, Hardware, Software eller andre relevante kategorier hvor jeg kan trække på vores udviklere, managers og andre eksperter for deres respektive områder.

  Jeg er også interesseret i at komme med andre indlæg, da jeg samtidig gerne vil højne min erfaring og kundskaber indenfor skribent faget.

  Håber at høre tilbage fra jer, og måske få lidt detaljer om hvad i søger, hvilke krav i har, og hvilke emner i finder interessante for tiden?

  De bedste hilsner,
  Mark Pedersen

Top