Giv os kærlighed

Et tweet, et like eller en update på LinkedIn betyder alt for os, og derfor håber vi også, at du vil huske at sende vores nyheder rundt i dine sociale netværk.

For mange af de startups vi interviewer, er det første gang, de får eksponering, og derfor er det endnu vigtigere, at artiklerne ryger ud i alle afkroge af startup miljøet, og det er her, du kan være en stor hjælp.

Det betyder alt
Hvis du vil give os ekstra meget kærlighed, kan du støtte op ved at donere et lille beløb til os. Hver krone betyder noget, for at vi kan holde hjulene i gang og dække det danske startup miljø på bedst mulige måde. Alle der støtter op, vil, hvis de ønsker det, blive nævnt med navn og firma før podcast og blive listet inde på denne side.

[donate_button button_type=”custom” style=”wdf-basic” paypal_email=”dl@trendsonline.dk”]

Investorer søges
For at ekspandere yderligere er vi desuden på udkig efter et par angels, der kender alt til udfordringerne i medieverdenen. Trendsonline.dk er vores disruption af et medie, der dækker startup miljøet. Vi ser ikke nogen, der gør det på vores måde, og hele vores DNA er at give startups den bedste mulige eksponering, for at de kan få succes. Vi er pt. ved at lancere Trendsonline internationalt, tilbyder en række webtjenester og arrangerer forskellige startup events. Hvis du er interesseret så kontakt os og hør nærmere.

en kommentar;

  1. Pingback: Hurra, vi har tre års fødselsdag idag! ‹ Trendsonline.dk

Top