PANEL

Trendsonline er stolte af at arbejde sammen med dygtige virksomheder i det danske erhvervsliv, og har samlet dem i et panel for at tilføre aktuelle emner, trends, viden og deres kompetencer i spil.

Scale-Capital-logo4-300x50-300x50

Scale Capital investerer i skalerbare vækstvirksomheder med et stærkt management team og internationalt potentiale. Scale Capitals primære fokus og kompetencer er IT-og teknologivirksomheder, men involverer sig også i projekter inden for andre områder og brancher. Investering på seed stadiet / post “proof of concept”. Scale Capital investerer aktivt og bidrager med metode og netværk med henblik på skalering og internationalisering. Besøg hjemmesiden her.

SKAGENFondene_dk_rgb

SKAGEN Fondene forvalter aktiefonde, som kan investere i selskaber over hele verden, ligesom vi udbyder obligationsfonde. Samtlige vores fonde følger grundtankerne i SKAGENs investeringsfilosofi. Besøg hjemmesiden her.

seed-capital-logo-stor

SEED Capital er den største venturefond for virksomheder i de tidlige udviklingstrin i Danmark. Allerede i de tidligste stadier investerer vi i virksomheder fra Danmark og den sydlige del af Sverige, der beskæftiger sig med Medtech eller Teknologi. Vi investerer i klassiske ventureselskaber, hvilket vil sige selskaber, der som minimum har potentiale for et kapital afkast, der giver os vores investering ti gange igen. Virksomheden skal have en innovativ løsning og en fornuftig forretningsplan, der sigter efter at komme ind på et attraktivt marked, med et antal mulige exits (salg). Besøg hjemmesiden her.

en kommentar;

Top