Partnere

  • All
  • Mediestøtte
  • Panel
  • Content Partners
  • Andre Samarbejdspartnere
 
Kundetilfredshed, brugervenlighed og fokus på konvertering er nøgleordene hos os
Listen Louder
November First
Obsidian Digital
Salecto står du stærkt klædt på til fremtiden nethandel.
SEED Capital
SKAGEN Fondene
 

Aarhus Kommune


Aarhus lægger stor vægt på at være en attraktiv erhvervskommune. Det kræver gode rammevilkår og mange professionelle sparringsmuligheder til at etablere og udvikle succesfulde virksomheder. Samtidig skal virksomheder og iværksættere have let ved at få overblik over relevante muligheder i hele Aarhus’ erhvervsmæssige økosystem, og det skal være administrativt let for virksomhederne at benytte sig af erhvervsservicemulighederne.

aiesec


AIESEC er en global, frivillig organisation, som drives af unge med det formål at udvikle lederskab hos unge gennem tværkulturel udveksling.De seneste fem år har vi gennemført over 25.000 udvekslinger med virksomheder over hele verden.

Gennem internationale praktikforløb bringer AIESECs Global Talent Program ungt lederskab, innovation, globalt udsyn og funktionel ekspertise for at give virksomheder konkurrencemæssige fordele, når det kommer til talent, internationalisering og lederskab.

Global Talent er AIESECs førsteklasses talent-sourcingsprodukt til virksomheder og et af de bedste måder hvorpå vi kan hente værdibaseret lederskab til de nordiske lande.

apport systems


Apport Systems er totalleverandør af både hardware og software, og benytter den nyeste teknologi, som stemmestyring, stregkoder og trådløs teknologi til at effektivisere dine lagerrutiner. Apport Systems A/S har udviklet systemet Apport WMS, som er et papirløst lagerstyringssystem der effektiviserer alle arbejdsgangene på lageret fra varemodtagelsen til pluk og forsendelse. Systemet indeholder også et brugervenligt rapportmodul til lageroptælling, statistik mv.

Apport WMS er en enkel og brugervenlig standardløsning, baseret på en meget stor fleksibilitet. Løsningen er opbygget af forskellige moduler som udbygges og tilpasses den enkelte bruger efter behov. På denne måde opnår man den største gevinst af et kundetilpasset standardsystem.

business aalborg


Går du med tanker om at starte egen virksomhed, eller har du netop taget de første skridt, så kan BusinessAalborg hjælpe dig godt i gang. Business Aalborg tilbyder gratis, individuel rådgivning, hvor rådgiver og du sammen gennemgår din virksomhedsidé og forretningsplan.

Business Aalborg tilbyder også iværksætterkurser for at blive klædt bedst muligt på til livet som selvstændig. Vi tilbyder i samarbejde med Infolink Kurser iværksætterkurser på forskellige trin målrettet til, hvor langt du er kommet med din virksomhedsidé.

Business Region Aarhus IVÆRKSÆTTERPRISEN logo


Iværksætterprisen er et initiativ under Business Region Aarhus, der hylder regionens mange iværksættere. Business Region Aarhus er et samarbejde mellem 11 østjyske kommuner, der arbejder på tværs af kommunegrænser for at skabe vækst og arbejdspladser og for at fastholde og styrke området som et af Danmarks to førende vækstcentre med international gennemslagskraft.

Business Region Aarhus står for 11,6 procent af værdiskabelsen i Danmark, og er dermed den væsentligste vækstregion udenfor Hovedstadsområdet Samarbejdet består af Favrskov, Hedensted, Horsens, Norddjurs, Odder, Samsø, Skanderborg, Syddjurs, Silkeborg, Randers og Aarhus Kommuner.

cfir


CFIR er en klyngeorganisation for virksomheder, start-ups, universiteter og det offentlige Danmark indenfor fintech, finans og it. CFIR udvikler finans-it-klyngen gennem ambitiøse events, projekter og partnerskaber med internationalt potentiale.

Innovationsnetværket og CFIR arbejder med fem særlige fokusområder som er: Fintech, betalinger, Cybersikkerhed og digitale, computational finance. Virksomheder, der deltager aktivt, får derfor priviligeret adgang til viden og kontakter. Det kan være match making til konkrete projekter, finde projektpartnere; ​og skaffe ressourcer til udvikling af forsknings-og innovationssamarbejde med universiteterne.

charii-logo


På Charii.com kan du markedsføre din virksomhed gennem velgørenhed. Vi bryder med traditionelle opfattelser af tunge forpligtende samarbejdsaftaler og introducerer et befriende nye koncept, hvor du sætter dagsordenen. Kort fortalt kan du skræddersy din virksomheds velgørenhedsabonnement, så budskab og budget matcher jer. Du vælger organisationerne og beløbene – og abonnementet kan altid justeres.

clearhaus


Clearhaus leverer betalingsløsninger til virksomheder i hele Europa. Gennem anvendelse af ny teknologi og innovation har Clearhaus gjort online-betalinger hurtigere, mere enkelt og sikkert.
Clearhaus har indgået samarbejde med ca. 8 pct. af de danske webshopejere, der bevidner et behov i markedet for nemmere online-betaling.

climate kic


Climate-KIC Nordic involverer store europæiske virksomheder, universiteter og hundredevis af iværksættere, der skaber konkrete løsninger og produkter målrettet løsninger på verdens klimaudfordringer. Climate-KIC Nordic samarbejder blandt andet med DTU, Københavns Universitet, Grundfos, VELUX, Københavns Kommune, COWI, Novozymes og ROCKWOOL. Det nordiske center er dedikeret til at kunne tilbyde unikke forskningsfaciliteter i smukke og funktionelle indstillinger.

conversio logo


Unik dialog – Giver optimale resultater
Vi tror på, at skræddersyet løsninger baseret på den unikke dialog mellem kunden og os er fundamentet for vækst og online succes. Vi tænker anderledes og udfordrer status quo. Vi sigter mod at levere kvalitet fra ende til anden, og tilpasser os hver enkelt kundes individuelle behov.
Vores rådgivning og produktlevering er 100% gennemsigtig og vores succes måles igennem forventningsafstemte resultater. Vi er med andre ord specialister i e-handel og konverteringsoptimering.

Gratis Analyse?
Genererer dine AdWords-kampagner tilstrækkeligt afkast? Bruger du dine online marketingressourcer korrekt? Tracker du på de rigtige KPI’er? Får du plukket alle de lavthængende optimeringsfrugter, der vokser ud af dine Analytics data? De spørgsmål kan du få besvaret helt gratis hos os. Ja. Helt gratis.

Dana


DANA er Danmarks eneste a-kasse udelukkende for selvstændige. Som selvstændig er du én af samfundets modigste mennesker – det har vi stor respekt for, og derfor gør vi alt i vores magt, for at din virksomhed får succes. I DANA er vi nemlig selvstændige sammen. DANA kæmper for de selvstændiges rettigheder, men også for at kunne tilbyde dig ydelser, der kan bidrage til din forretning. DANA vil være de selvstændiges bedste ven og medspiller.

dandomain


Cloudbutler er en ny strategi inden for IT-hosting, som har dig i fokus. DanDomains eksisterende 70.000 kunder har efterspurgt IT-hosting-løsninger med samme grad af support og fokus på kundens behov. Derfor har DanDomain foretaget en stor investering i at få de helt rette eksperter, så de kan yde en ekstraordinær support og give dig en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Med CloudButler får du, i samarbejde med eksperter, skræddersyede IT-løsninger til netop dine behov. Cloudbutler tager sig af forretningskritiske dele af din drift, så du i stedet kan bruge tiden på det, du er god til.

danish tech challenge


Danish Tech Challenge er Danmarks første og eneste acceleratorprogram der udelukkende fokuserer på virksomheder, der arbejder med udviklingen af nye, fysiske produkter. Danish Tech Challenge er et vækstforløb, hvor teknologitunge iværksættere vil accelerere udviklingen af deres virksomhed og samtidig deltage i en konkurrence om at vinde Industriens Fonds Iværksætterpris på 500.000 kroner. Forløbet er enestående, fordi det har et snævert fokus på industri-virksomheder og fysisk inkubation til konkurrencedeltagerne.

De udvalgte deltagervirksomheder har adresse hos Scion DTU, hvor deltagerne kan arbejde videre med deres idé og benytte de gode faciliteter som stilles til rådighed på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby. En håndfuld af virksomhederne går videre til finalen om at vinde Industriens Fonds Iværksætterpris.

Deloitte


Deloitte er en virksomhed med tusindvis af engagerede fagfolk i selvstændige firmaer over hele verden samarbejder om at levere ydelser inden for revision, rådgivning, finansiel rådgivning, risikostyring og skatterådgivning til udvalgte kunder. Disse firmaer er alle medlemmer af Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL), et britisk selskab med begrænset ansvar.

erhvervsstyrelsen


Erhvevsstyrelsen fjerner det administrative bøvl og stiller ressourcer til rådighed for dem, der har ambitioner, vilje og mod til at skabe vækst, men mangler viden, netværk eller kapital for at komme ud på markedet. Erhvervsstyrelsen arbejder for adgang til bredbånd og mobiltelefoni til alle, så de digitale muligheder kan udnyttes.

Virksomheder, der er ansvarlige ledelsesmæssigt og økonomisk er en forudsætning for bæredygtig vækst. Erhvervsstyrelsen fremmer god ledelse og pålidelig regnskabsinformation. Vi gør det nemmere at overholde lovgivningen gennem enkel regulering, og vi kontrollerer, at virksomhederne overholder lovgivningen.

GEW logo


Global Entrepreneurship Week er en verdensomspændende begivenhed, der finder sted hvert år i november måned. Ugen er iværksat af den amerikanske organisation Kauffman Foundation, der vil have innovation, entreprenørskab og iværksætteri på den globale dagsorden. Global Entrepreneurship Week skal generere nye idéer til vækst og entreprenørskab og hjælpe nye iværksættere med at danne netværk.

ibm


IBM Danmark ApS er landets førende virksomhed inden for informationsteknologiske produkter, løsninger og serviceydelser. De primære forretningsområder ligger inden for netværksløsninger, systemintegration, service- og konsulentvirksomhed. IBM er i stand til at levere totale løsninger, der bygger på IBM’s produkter og teknologi.

IBM støtter iværksætteri og vil med Bluemix tage skridtet videre i forhold til, hvor nemt det skal være for startups at komme fra ide til webservice. Bluemix’s vision er at hjælpe startups med at komme hurtigere til markedet og gøre det muligt for udviklere til hurtigt at opbygge, implementere og administrere deres cloud-applikationer.

Interactive_dk


Interactive Denmark er en non-profit organisation der tilbyder forretningudviklende aktiviteter til både iværksættere og etablerede virksomheder. Vi har et unikt kendskab til den danske computerspilbranche og et bredt indblik i beslægtede digitale brancher. Interactive Denmark er finansieret af både offentlige og private midler og vi samarbejder på tværs af virksomheder og organisationer.


Listen Louder


Listen Louder er startet af Jonathan Løw, der er serie-iværksætter, foredragsholder og innovationsrådgiver. Jonathan tror på, at man ved at blive bedre til at lytte og handle på det, man hører og erfarer, kan forandre virksomheder og verden til det bedre. Selv har han startet 4 virksomheder, heraf 2 internationale.Han sidder i bestyrelsen for Dansk Iværksætter Forening og advisory board’et for Studentervæksthus Aarhus og er investor i start-up fonden Accelerace. Han har sine fødder solidt plantet i startup landskabet og er blandt andet manden bag den prisbelønnede virksomhed engodsag.dk.


markedsmodningsfonden


Markedsmodningsfonden får virksomheders nye produkter hurtigere på markedet og gør det lettere for offentlige institutioner at efterspørge innovative løsninger.

Markedsmodningsfonden har til formål at fremme vækst, beskæftigelse og eksport, herunder særligt i små og mellemstore virksomheder inden for områder, hvor Danmark har særlige styrker og potentialer. Markedsmodning er aktiviteter, der er med til at åbne markeder for virksomhedernes innovative produkter og serviceydelser, og markedsmodning kan sikres både ved at styrke efterspørgslen efter innovative løsninger og ved at styrke udbuddet.

mickyweis


Micky Weis er en af Danmark’s førende online eksperter, med fokus på content, growth hacking og data analyse. Micky har arbejdet med større brands gennem de sidste 7 år, og var blandt andet med til at gøre Tattoodo.com til verdens største tattoo site på blot 2 år. Micky tilbyder alt fra foredrag, kurser til virksomhedsession til de virksomheder der gerne vil optimere deres online kanaler, samt få strategien finpudset.

Microsoft


Microsoft har været repræsenteret i Danmark siden 1989. Da Microsoft Danmark åbnede det første kontor, var der to medarbejdere. I dag har Microsoft en stærkt tilstedeværelse i det danske samfund med over 100.000 medarbejdere. Teknologibranchen respekterer ikke tradition, men innovation. Innovation handler især om nytænkning og nyskabelse – og netop disse to begreber kendetegner Microsoft anno 2014.

Microsoft ser innovation og start-ups som en afgørende vækstfaktor i samfundet. Microsoft har derfor også incubator-programmet, BizSpark, hvorigennem iværksættere kan få støtte til software og rådgivning. Udvidelsen til BizSpark Plus betyder, at de mest lovende start-ups kan få finansieret op til 330.000 kroner på deres Microsoft Azure-omkostninger det første år og 50 pct. det andet år.

Mobtihttp://trendsonline.dk/partnere/mizers


Mobtimizers er et App bureau og konsulentbureau med speciale i mobilstrategi samt mobil- og app optimering. Teamet bag har brede og dybe kompetencer inden for udvikling af mobile virksomhedsstrategier og implementering af mobile løsninger.

nordic growth hackers


Nordic Growth Hackers er en række events med oplægsholdere, som skal komme med helt konkrete eksempler på, hvad de gjorde for at skabe vækst, såsom: hvordan ændrede de indkøbsflowet på hjemmesiden, sendte nyhedsmails på en ny måde, eller analyserede brugernes adfærd og ændrede produktet, så det fik brugerne til at invitere deres venner. Den digitale branche har en stigende tendens til at skabe mere åbenhed omkring, hvad der virker – og hvad der ikke virker. Og det er netop denne udvikling, folkene bag Nordic Growth Hackers ønsker at støtte op omkring gennem årlige Growth Hacker events.

nordic growth hackers


November First er en dansk FinTech startup og en del af et stærkt dansk FinTech startup-miljø. November First er godkendt som betalingsinstitut og under supervision af det danske Finanstilsyn. Vi samarbejder med en række internationale finansielle institutioner.

November First gør det muligt for virksomheder at betale fakturaer fra udenlandske underleverandører mere effektivt og billigere. Vi tilbyder de billigere valutakursmarginaler, realtidskurser og lavere gebyrer end de prisførende banker i Danmark.

Obsidian Digital


Obsidian Digital er et partnerejet bureau, der arbejder med digital markedsføring med kontorer i PARKEN, København og NAVITAS, Aarhus.
Vi har specialer i SEO, PPC-annoncering, annoncering på sociale medier samt digitale strategier. Vores tilgang til digital markedsføring er toplinjebaseret og målet er altid at skabe øget omsætning for vores kunder. Vi tiltrækker de dygtigste danske specialister til arbejdet med små og mellemstore danske virksomheder.

s360


s360 er et digitalt bureau med kontorer i Aarhus og København. Vi er specialister i søgemaskineoptimering, Google AdWords og Social Media Marketing. Vores tilgang er altid at tage udgangspunkt i den individuelle kunde for at hjælpe dem med at opnå den maksimale synlighed i søgemaskinerne. Vi måler, dokumenterer, eksekverer og hjælper vores kunder til at forstå deres muligheder og begrænsninger.

salecto logo


Salecto er en ny danskudviklet e-handelsplatform til webshops.
Salecto er kendetegnet ved at være Best In Class indenfor SEO på markedet. Det giver sig til udtryk ved, at vores platform er bygget ud fra SEO-First tilgangen. Dvs. at alt, hvad vi har bygget har haft til hensigt, at optimere vores platform i Googles øjne. Med andre ord, så sikrer Salecto, at du nemmere kan ende højere i søgeresultaterne og derved få flere klik og dermed flere kunder.Salecto er bygget på verdens mest populære e-handelsløsning – Magento CMS. Systemet er en avanceret platform målrettet seriøse e-iværksætter, som stiller store krav til deres e-handelsløsning, men som samtidig sætter krav til at systemet overvåges, kontrolleres og opdateres på daglig basis.

scale capital


Scale Capital investerer i skalerbare vækstvirksomheder med et stærkt management team og internationalt potentiale. Scale Capitals primære fokus og kompetencer er IT-og teknologivirksomheder, men involverer sig også i projekter inden for andre områder og brancher. Investering på seed stadiet / post “proof of concept”. Scale Capital investerer aktivt og bidrager med metode og netværk med henblik på skalering og internationalisering.

seed capital


SEED Capital er den største venturefond for virksomheder i de tidlige udviklingstrin i Danmark. Allerede i de tidligste stadier investerer vi i virksomheder fra Danmark og den sydlige del af Sverige, der beskæftiger sig med Medtech eller Teknologi. Vi investerer i klassiske ventureselskaber, hvilket vil sige selskaber, der som minimum har potentiale for et kapital afkast, der giver os vores investering ti gange igen. Virksomheden skal have en innovativ løsning og en fornuftig forretningsplan, der sigter efter at komme ind på et attraktivt marked, med et antal mulige exits (salg).

shareplay


Shareplay er den vestdanske klyngeorganisation for de Digitale Visuelle Industrier (film, tv, animation, computerspil og kreativ app-udvikling).

SharePlay arbejder for at skabe de rette rammer for vækst og innovation i DVI-klyngen, samt at bringe kompetencerne herfra i spil i forhold til at skabe innovation og udvikling i det øvrige erhvervsliv og den offentlige sektor.

skagen fondene


SKAGEN Fondene forvalter aktiefonde, som kan investere i selskaber over hele verden, ligesom vi udbyder obligationsfonde. Samtlige vores fonde følger grundtankerne i SKAGENs investeringsfilosofi.

startup guide


Startup Guide er iværksætterens svar på Lonely Planet. Startup Guide har indtil videre tre udgivelser omkring startup-økosystemet i henholdsvis Berlin, Aarhus og København. Bøgerne er en samling af cases, how-to, tips og interviews med nye og erfarne iværksættere fra det lokale miljø. Startup bog-serien skal inspirere kommende iværksættere til at tage skridtet, og samtidig simplificere hvordan du nemt og effektivt starter en virksomhed op, i den respektive by.

udvikling fyn


Med Udvikling Fyn 2.0 er der skabt et nyt erhvervsstrategisk fundament for Fyn, som er unikt i dansk sammenhæng. Det giver sig udslag i en gennemsigtig fynsk erhvervsstruktur med et klart vækstperspektiv og en klar ansvarsfordeling mellem de fynske erhvervsfremmeaktører – og mellem de lokale og regionale indsatser. Hensigten er at gøre det enklere at navigere blandt aktørerne for virksomhederne og samtidigt skabe en mere effektiv udnyttelse af de samlede ressourcer.

Udvikling Fyn skal være Fyns stærke redskab for den samlede fynske erhvervsudvikling og vil fremover koncentrere sig om en række forretningsområder, hvor Fyn står stærkt – eller hvor ikke udnyttede potentialer skal indfries.

upwork


På Upwork kan du vælge imellem tre millioner freelancere, der kan løse alt fra grafiske opgaver, til kodning af websites, apps og databaser, research, oversættelse, artikelskrivning, social medie marketers, kundeservice support og mange andre kompetencer, som du i din startup har brug for.

vaekstfabrikkerne


Vækstfabrikkerne – lydens hus er et udviklingsmiljø for lydiværksættere. Vækstfabrikkerne tilbyder et unikt netværk og professionelle faciliteter på en central placering ved søerne i København har du mulighed for at give din virksomhed de bedste betingelser for at slå igennem på markedet – både nationalt og internationalt.

Vaekstfonden


Har du brug for egenkapital eller et lån til at komme ud over stepperne med dine iværksætterdrømme og vækstplaner? Så kan Vækstfonden måske være en mulighed. Vækstfonden har mange forskellige finansieringsløsninger lige fra lån og kautioner til ventureinvesteringer.

Vækstfondens ventureteam investerer egenkapital i danske virksomheder med en track record og i unge, innovative virksomheder, som har potentiale til at blive globale succeser. VF Venture investerer typisk for mellem 5 og 25 millioner kroner på tværs af industrier med særligt fokus på it, cleantech, medtech og industriel teknologi.

venture cup


Venture Cup Danmark er støttet af syv danske universiteter. Henholdsvis, Copenhagen Business School, Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet, Syddansk Universitet, Roskilde Universitet , Aalborg Universitet og Aarhus Universitet.

Formålet med Venture Cup Danmark er, at assistere universiteter i, at konvertere forskning og idéer til rentable vækstvirksomheder for at øge antallet af erfarne iværksættere og nystartede virksomheder, samt at fremme dannelsen af innovation i Danmark.

vaeksthus hovedstadsregionen


I Væksthus Hovedstadsregionen kan virksomheder på Danmarks regning få lagt deres vækstplan og gjort udfordringer til muligheder. Væksthuset er sat i verden for at hjælpe virksomheder med at skabe vækst, eksport og job.

washa-logo


Washa er Danmarks førende online vaskeri og renseri. Washa afhenter, renser/vasker og leverer tøj på blot 24 timer til både private- samt erhvervskunder. Med en passion for teknologi og innovation har Washa revolutioneret det traditionelle vaske- og rensemarked, og tilbyder nu fuldstændigt skræddersyede og convenient-baserede løsninger på vask og rens af tøj, som gør din hverdag nemmere, hvad enten du er privat- eller erhverskunde. Washa klarer behandlingen af dit tøj, imens du kan fokusere på andre ting i din hverdag som job, familie og venner.

welovestartups


Welovestartups uddeler Legater fire gange årligt. Målet er at give passionerede, nyskabende og samfundsoptimerende iværksættere i de tidlige stadier en bedre chance for at skabe deres egen succes. Welovestartups er en non-profit forening vis aktiviteter er baseret på “Pay it Forward” tankegangen. Visionen er at skabe en bevægelse, der engagerer samtlige virksomheder og iværksætterinteressenter i Danmark.

Top