Et værdifuldt samarbejde

Trendsonline.dk er et knudepunkt for alle med interesse for digital iværksætteri, som en central del af hele det danske økosystem, er Trendsonline.dk med til at sætte gang i både vidensdeling og debat, for at vi sammen kan sparke væksten i gang herhjemme.

Deler vi værdier og ønsker I at hjælpe de danske startups, så åbner vi gerne døre igennem et samarbejde. Vi tilbyder følgende former for samarbejde, men hører gerne fra jer, hvis I ser yderligere muligheder.

 

samarbejde_website_menu

 

NEWS & CONTENT: 

Sponsoreret indhold er altid gennemsigtigt på Trendsonline.dk, vi tilbyder følgende muligheder for indholdssamarbejde:

Trendsonline Panelet (invite only)
Trendsonline er stolte af at arbejde sammen med dygtige virksomheder i det danske erhvervsliv, og har samlet dem i et panel for at tilføre aktuelle emner og trends deres viden og kompetencer.
Se vores panel her

Content-partner
En content-partner er en virksomhed med særlig interesse i det danske startupmiljø, der gennem et samarbejde med Trendsonline sætter fokus på relevante udfordringer for den danske digitale iværksætter. Sammen udvælges de relevante emner, og derefter matcher Trendsonline emner og udfordringer med danske startups, som har virkelig erfaring med den enkelte udfordring. I skal være content-partner hvis I vil fortælle det danske startupmiljø, hvorfor de skal arbejde sammen med jer!
Se vores content-partnere her.

Startup Jobs
Mangler I en ny teamplayer, så poster Trendsonline jeres jobopslag på forsiden som et bannerlink til jeres eget site, samt bringer jeres opslag i vores nyhedsbrev samt på vores sociale medier.
For samarbejde kontakt Lisa Dalsgaard ld@trendsonline.dk eller telefon 51234789

 

STARTUPDK:

Trendsonline arbejder for at eksponere og styrke den digitale iværksætter som en seriøs industri i vækst, og vi sætter derfor fokus på HELE Danmark. Vi samarbejder med de Regioner, som også anser digitalt iværksætteri, som industri der er værd at satse på. StartupDK giver iværksætteren et overblik over, hvilke muligheder der er i den pågældende Region.

Er I en organisation, et netværk eller et event, som hjælper de danske digitale iværksættere hører vi gerne fra jer. Vi er ved at samle et kort med alle mulighederne for den digitale iværksætter i Danmark og vil gerne sætte jer på kortet. Vi fortæller jer om mulighederne for at nå ydeligere ud med jer budskab.

Fortæl os hvem I er, skriv til Project Manager Brian Johannesen på bj@trendsonline.dk

 

EVENTS:

Trendsonline har fødderne hele nede i det danske startupmiljø og er hvor dét sker. Vi dækker events, hjælper jer med at skaffe deltagere til jeres event, men arrangerer også events både med og for jer.

Event-dækning
Trendsonline dækker de events der på forskellig vis kan have særlig interesse for vores læsere. Vi går i dybden med det enkelte event, samt personerne involveret og arrangørerne bag initiativet. Vi dækker både før, under og efter eventet – og vi tilbyder både billedeserier og videoer, som er forbeholdt arrangøren.

Event-partner
Vi laver gerne partnerskaber med events og virksomheder, som ønsker at nå ud til det danske startupmiljø, og har erfaring med alt fra et eftermiddags arrangement til store awardshows. Vi kan ligeledes hjælpe jer med at sælge jeres eventbilletter.

Events by Trendsonline
Vi afholder også egne events for at bygge bro mellem etablerede virksomheder og det danske startupmiljø. Vores næste event er TechBBQ den 20. maj.
Læs mere om TechBBQ her

Pictures by Trendsonline
Ønsker I at få taget nye teambilleder, profilbilleder eller andre billeder, så kommer vi gerne hjem til jer med vores dygtige fotografer.

For samarbejde kontakt Project Manager Mia Voldum på mv@trendsonline.dk

 

BOOST:

Boost er vores indhold på engelsk, som har til formål at booste Danmark i et internationalt perspektiv.

Ønsker I at være sponsor på vores engelsk indhold, så kontakt Lisa Dalsgaard på ld@trendsonline.dk

 

PODCAST & VIDEO:

Trendsonline bringer ugentlige podcasts, hør dem her 

Ønsker I et lydbanner eller at vi laver en video for jer, så kontakt Lisa Dalsgaard på ld@trendsonline.dk

 

PR & COMMUNICATION:

Ønsker I hjælp til at målrette jeres kommunikation til det danske digitale startupmiljø, så har vi overblikket over hvordan og hvor du skal være tilstede.

Kontakt Lisa Dalsgaard på ld@trendsonline.dk eller telefon 51234789 for at høre mere om mulighederne.

Top