TECHBBQ14 giver gratis adgang

– Hvis du til gengæld vil hjælpe os med at afholde en fantastisk event!

Hvad er TechBBQ, og hvorfor skal du med?

TechBBQ har til formål at skabe kontakt mellem iværksættere og garvede forretningsfolk, og give mulighed for at udveksle erfaringer og drømme. Eventet er hovedsaligt baseret på sponseringer og en gruppe engagerede frivillige. Sidste år blev en kæmpe succes, og derfor udvider vi i år – og har brug for dig!

 

TechBBQ14 bliver afholdt den 20. maj i Porcelænshaven på Frederiksberg.

I år byder vi på historier fra blandt andre Asger Aamund, Tommy Ahlers (Podio) og Johannes Gadsbøll (Whiteaway), og det er kun et lille udsnit af de over 20 innovative keynotespeakere fordelt over hele dagen.

Hvis du har en nysgerrig iværksætter i maven, er TechBBQ den perfekte mulighed for at skabe kontakt til det danske iværksættermiljø og desuden slutte dagen af med et brag af en grillfest.

 

Hvad skal de frivillige hjælpe med?

De øvrige deltagere kommer kl. 8.30, så du skal være ankommet og omklædt i udleveret t-shirt kl. 7.00 og tage den fulde entusiasme med for at gøre dagen endnu bedre end den var sidste år.

Vi har i år plads til 700 deltagere, så der er meget, der skal bruges hænder til. Opgaverne kan være: Klargøring af sal inden gæsterne kommer, check-in af deltagere, servering af mad og drikkevarer, oprydning, let rengøring af fx opholdsområder, toiletter osv.

Du kan forvente ca. 5 timers sammenlagt arbejde i løbet af hele dagen, og skal derfor ikke arbejde hele tiden, men også høre de mange talere og ikke mindst netværke med de andre 699 inspirerende deltagere!

 

Vil du også være med og løfte TechBBQ med resten af holdet?

Send os en kort ansøgning, der forklarer hvorfor du gerne vil være en del af teamet og hvorfor du har lyst til at gøre TechBBQ til et fantastisk event. Vi vil også gerne vide, om du har nogle særlige evner, vi kunne drage fordel af. Måske er du god til av-udstyr, laver en fantastisk kaffe eller er en haj til at rydde borde af? Vi vil gøre vores bedste for at finde den perfekte opgave til dig.

 

Skriv til Line Johansen på: lj@techbbq.dk senest 14.03.2014.

Du kan læse meget mere om talere og event på:

www.techbbq.dk eller følge os på facebook https://www.facebook.com/TechBBQ .

 

 

signatur.2

Top