Vind med IBM og Trendsonline.dk

Startups der hurtigt kan teste deres produkt og tilpasse sig markedets behov vinder kampen om kunderne.

bluemix-logo

Det har tidligere været en besværlig og tidskrævende proces at oprette et environment til udvikling og tilpasse produktet. Med IBM Bluemix bliver det meget hurtigere at teste om ideen virker. Hvis ikke kan du med få klik og en super hurtig deployment fase have en ny version klar online.

Der er lang vej fra teoretiske modeller som Lean Startup, Business Model Canvas, Lean Canvas m.m. til et kørende produkt. Og hvis man står uden programmeringserfaring river man sig tit i håret over manglende viden. Men det er slut nu.

“Som ansvarlig for salg, så gav Bluemix mig utrolig meget viden om hele programmeringsfasen. For en person der ikke er programmør, er dette virkelig en perfekt mulighed”, udtaler Jordache Johnson, VP Business Development, MyMenu, se videoen her tweet

Bluemix vision er at hjælpe dig med at komme hurtigere til markedet, og med deres PaaS løsning er det muligt i et helt unikt tempo.

“Vi reducerede vores deployment fase med op til 90 %”, udtaler Federico Pinna CTO, Vivocha, se videoen her tweet

Bluemix tilbyder desuden en markedsplads hvor man kan finde over 100 udvalgte SaaS applikationer. De kan bruges til at bygge en hurtig prototype og teste om ens forretningsidé virker. De mange åbne API’er gør at man hurtigt kan komme fra idé til kørende produkt.

Vind for kr. 25.000 med IBM og Trendsonline.dk

Vi har lavet et samarbejde og en konkurrence, hvor du gratis kan teste Bluemix i 30 dage, samt deltage i konkurrencen om et års abonnement på MyNewsDesk (værdi kr. 25.000); popup_fruit_mnd_newwebservicen der hjælper dig med at komme i kontakt med mere end 1.000 journalister og 2.000 bloggere. Præmien indeholder også hjælp til den første pressemeddelelse. For at forkæle jer endnu mere og give jer energi til viden fremgang mod succes, trækker vi desuden lod hver fredag om en skål slik
eller en skål frugt til to heldige vindere.

For at deltage vil du blive bedt om at indtaste dine detaljer på denne side samt på Bluemix side. Vi matcher registreringerne før den ugentlige vinder udtrækkes. Ved deltagelse accepterer du vores konkurrencebetingelser. Du kan læse betingelserne ved at trykke her.

Deltag i konkurrencen

[csv_form csv_id=’IBMbluemix’ redirect=’https://ibm.biz/Trendsonline-Bluemix’]

Sådan deltager du konkurrencen

1. Indtaste dit navn, telefonnummer og e-mail i formen nedenfor eller i vores pop-up.
2. Tryk “Deltag” og du sendes videre til IBM bluemix hjemmeside
3. Indtast dine oplysninger og register din 30 dages prøveperiode
4. Efter endt registrering har du et lod i konkurrencen.

Vinder af hovedpræmien bliver fundet til TechHotdog

Hotdog er tech smager godt sammen. Det blev bevist i Aarhus da vi tilbage i April holdte vores første TechHotdog event.

Vi er tilbage og ”pølsevognen” er rykket til København, helt præcis RocketLabs d. 26 november hvor emnet er Fintech. Vi dykker ned i hvordan nye api’er og startups er med til disrupte denne industri.

Konceptet er enkelt, først tech og derefter hotdogs. Vi er igang med at finde det helt rigtige panel med nogle af de skarpeste personer indenfor området, men du kan være garanteret en spændende snak om et område som vækster og vækster og af mange eksperter er forudsagt til at blive disrupted massivt.

Lodtrækning:

Hver onsdag trækker vi lod om ugepræmien, en skål slik eller skål frugt til to heldige vindere. Der trækkes lod første gang d. 5 november 2014 (kl. 23.59) og sidste gang d. 26 november 2014. Der trækkes lod om hovedpræmien, et års abonnement til My News Desk (værdi kr. 25.000), til TechHotdog d. 26 november.

Afmelding

Afmelding af Trendsonline.dk nyhedsbrev kan ske på et hvilket som helst tidspunkt ved at klikke her. For at afmelde information fra IBM kan du klikke her

Det med småt:

Ved at deltage i konkurrencen bliver du skrevet op til Trendsonline.dk nyhedsbrev samt en 30 dages prøveperiode på IBM Bluemix. Når der trækkes lod om præmierne udveksles der data mellem de to parter, Trendsonline.dk og IBM. Ved deltagelse accepterer du desuden vores konkurrencebetingelser. Du kan læse betingelserne ved at trykke her.

Top