Arkiver

Nyheder

Sociale væddemål kan blive rigtig stort

Den nye trend indenfor betting / væddemål er den sociale vej. Hurtige væddemål man kan dele gennem de sociale medier, det er nyt og hænger godt i tråd med alle de sociale medier og desuden er kan der være en gevinst for bookmakeren. Potentialet er der for at det kan blive rigtig stort.

Flere nye tjenester dukker frem hvor man kan selv kan agere bookmaker. Man kan lave væddemål om alt ligefra hvornår iPad kommer til Danmark, traditionelle sportsbet eller skøre væddemål som en lille sammenslutning af venner kun forstår. Pt. er det kun personer i UK der kan gøre brug af denne service. Men det bliver sjovt at se om det er noget der tager fart.

Som bookmaker styrer du selv væddemålet og hvad udbetalingen skal være og herfra gælder det om at sprede væddemålet i alle dine sociale netværk mv.

Nogle af de tjenester der findes er Betable og Smarkets. Hvem der får bedst fat i markedet bliver spændende at følge.

Skriv et svar