Arkiver

Nyheder

Tripleseat – sådan kan øger du indtjeningen i restauranten

Hvordan holder du styr på dine bookningen i restauranten, cafeen, eventen eller større private arrangementer. Tribleseat.com er en komplet service til dette og meget meget mere. Med Tripleseat får du en række værktøjer der sikrer at du får endnu flere besøgende til din restaurant, eller sagt på en anden måde, det er det Tripleseat.com
lover.

De har en hel palette af værktøjer der kan hjælpe med at holde styr på deltagere, halvfyldte restauranter og du vil bruge tiden på at gøre restauranten eller eventen til en succes og mindst mulig tid på administration.

Tripleseat giver dig mulighed for at indsamle emner fra din hjemmeside og fra sociale medier, som Facebook, Twitter mv. og på den måde øge dine potentielle kundedatabase.

Konklusion fra Trendsonline.dk: Super smart service, der findes dog en del alternativer på det danske marked.

Info: Vi vender tilbage med flere info omkring Tripleseat, samt alternative webservices i en længere artikel om restaurant og cafe branchen og hvad der sker med dem rent online og hvilke muligheder de har.

http://www.Tripleseat.com

Skriv et svar