Arkiver

Nyheder

Zoom.it – ny online trend fra Microsoft

Billeder på nettet ligger for det meste i meget dårlig kvalitet, men er det snart slut?. Zoom.it er en ny service fra Microsoft, et meget smart system, der tager billeder og konvertere dem om til Deep Zoom format. Denne type billeder giver brugeren mulighed for at zoome meget langt ind i billedet. I en kvalitet der ikke tidligere er set. Man kan endda have oplysninger liggende inde i billedet, man først ser når man er zoomet derind.

Når du oploader et billede til Zoom.it konverteres dette til Deep Zoom formatet. Det er dette format der gør, at du kan udforske billedet på et niveau, du ikke er vant til. Servicen er desuden gratis at bruge, og kan nemt integreres på hjemmesiden, bloggen eller lign. Vi har selv testet servicen med et billede fra en Google search. Resultatet kan ses på følgende link – http://zoom.it/RxUM

Nedenfor er vist tre zoom niveauer, hvor man først ser cyklen i fuld perspektiv, herefter er der zoomet ind på en eger og til sidst helt ind på nogle andre billeder der ligger inde i billedet.


Zoom niveau 1, hvor man ser hele cyklen:


Zoom niveau 2, her er der zoomet ind på i bunden af venstre hjul:


Zoom niveau 3, her er der zoomet ind på de billeder man ikke kan se i første niveau:
Et andet godt eksempel på hvad teknologien kan bruges til kan ses i videoen nedenfor .www.zoom.it

Skriv et svar