Arkiver

Nyheder

Kliknik – Følg din trafik i realtime

Alle med en hjemmeside, blog er hele tiden på udkig efter statistik og analyse. Der er mange typer af værktøjer til dette, Kliknik er endnu et alternativ.


Kliknik er et værktøj hvor det hele foregår i realtime og på den måde kan du holde et vågent øje med trafikken og se hvor dit site konvertere og hvor der er nogle udfordringer. Kliknik ligger meget vægt på at dataene er relevante og man som hjemmeside ejer hurtigt kan komme i kontakt med dem.


Det er gratis at lave en konto, alt hvad man skal gøre er at angive en email adresse, et password og til sidst hjemmesideadressen. Servicen er pt. i beta, og Kliknik lukker lidt brugeren ind af gangen for at beta teste værktøjet.


Nedenfor er vist screenshots fra Kliknik

www.kliknik.com

Skriv et svar