Arkiver

Nyheder

Adgrok – Automatiske Adwords kampagner der virker

Adwords kampagner der virker, uden du behøver at læse mange tusind siders litteratur, følge med på 14 blogs eller hyre et dyrt bureau. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men hvis man tager, hvad Adgrok.com skriver på deres hjemmeside for gode vare, så er det præcis det udbyttet, man får ved denne service.


Ill 1. Skræmbilledet viser forsiden fra Adgrok

Man må sige det vælter ind med spændende nyheder i øjeblikket. Adgrok.com hjælpre dig med at forbedre din ROI ved brug af Google Adwords. Med Adgrok.com kan du nemt og intuitivt overvåge dine annoncer, lave succesfulde bud på keywords der matcher din hjemmeside, lave gode tekster der giver det bedst mulige udbytte og samtidig måle hvor trafikken kommer fra.

Som en af de tre stifterne bag Adgrok, Antonio Garcia Martinez siger til Trendsonline.dk: ” Vi føler at der er et meget stort behov for simple og effektive marketing værktøjer, og det er detaljen der tæller og giver udbyttet”.

Det hele foregår med den smarte Grokbar der er integreret i browseren. Hver gang man går ind på sin hjemmeside, tjekker Grokbaren om man har en Adwords kampagne tilknyttet denne side. Herefter bliver man præsenteret for hvordan kampagnen kører, forslag til forbedring og statistik mv. Det er næsten for godt til at være sandt.


Ill 2: Adgrok i funktion på webshop

Antonio fra Adgrok fortsætter: “I løbet af få dage har vi fået flere 100 signups. Dette skyldes kun blogs og et indlæg på TechCrunch. Vi har fået mange signups fra Europa, det synes vi er meget spændende.”

Som en del af Adgrok indeholder værktøjet også en automatisk motor til at generere forslag til Adwords kampagner baseret på dine produktsider. Sidst men ikke mindst er der en nem integration til Google Analytics, så man kampagnerne dannes på baggrund af de bedst besøgte sider og nøgleord.

Adgrok er pt. i beta og gratis for alle, skynd dig at sign op her. Når de har bugfixet og er helt klar med den endelige version kommer der en prisplan baseret pr. måned.

Nedenfor er video der viser hvordan Adgrok fungerer:

www.adgrok.com

Skriv et svar