Arkiver

Nyheder

Zuupy – nu kan dine kunder spørge deres venner til råds

Mangler din webshop en nem vej og brug af sociale medier. Zuupy er en ny start-up, der skal hjælpe dig med at bruge Facebook til at skabe en bedre og mere profitabel forretning. Dette addon gør det muligt for den handlende at spørge sine venner til råds gennem Facebook. På den måde skabes der fokus og synlighed omkring din vare.

Måden det hele fungerer på er virkelig godt lavet. Man behøver ikke forlade shoppen, mens man spørger sine venner til råds. Vi snakker virkelig om et smart word of mouth værktøj, der kan være med til at give din butik ekstra synlighed.

Når dine besøgende spørger andre til råds bliver hele denne samtale gemt under de enkelte vare og kan administres af dig som butiksejer. De besøgende vil nemt kunne se hvad andre kan lide og hvorfor de netop har købt denne vare.

Zuupy er i øjeblikket i beta og i den periode helt gratis. Når betaen er ovre går de over til en betaling pr. måned


Se videoen der forklarer konceptet nedenfor

www.zuupy.com

Skriv et svar