Arkiver

Nyheder

The American Phone idol

På scenen står der de sidste to i konkurrencen. Hele USA befolkning og en hel teatersal kigger med, det er nu det bliver afsløret hvem der har vundet årets American Phoneidol.


Ja, vi skrev rigtigt Phoneidol. Ovenstående er måske et scenarie taget ud af Phone-idol.com idemands drømme, men hvem ved. Kan American Phoneidol overhale Idols. Trendsonline.dk er store fans af recycled innovation og dette er et eksempel på netop dette, godt nok er det hele lavet for sjovt, men mere om det senere. Systemet minder rigtig meget om American Idol, der er nogle deltage, der er nogle dommere og til sidst en vinder. Deltagerne ringer ind fra deres telefon, derfra navnet Phone-idol, dommerne stemmer om den bedste sang, det er dig og mig. Og til sidst er der en vinder. Dog uden man møder deres ansigter og kan se hvem det er der gemmer sig bag den smukke sangstemme.

Phone-idol er et eksempel på hvordan man gør brug af et api til at bygge Lyd og SMS applikationer med. Nick Grossmann ser dette som en test af Twilio som systemet hedder. Men på Trendsonline.dk mener vi faktisk han kan have fat i noget rigtigt. Med den rette omtale, vi kan starte her og en mængde deltagere der kan være med til at sprede budskabet blandt deres venner kan dette vokse sig større end han først troede.

Vi glæder os til at følge med i hvem der bliver kåret som America Phone-idol #1, men inden vi kommer så langt kan der nedenfor lyttes til lidt skønsang.

http://phone-idol.com/52

http://phone-idol.com/34

www.phone.idol.com

Skriv et svar