Arkiver

Nyheder

Hvem hoster hjemmesiden?

I torsdags i sidste uge havde vi et blogindlæg omkring et nyt værktøj der kunne spionere og se hvilke teknologier man brugte på en given hjemmeside, se mere her.
I dag kan vi igen præsentere et værktøj for de nysgerrige, denne gang handler det om den fysiske placering af hjemmesiden. Lad os sige du er interesseret i at vide hvor din favoritside ek. www.trendsonline.dk er hostet, så er dette nemme værktøj lige sagen

Denne tjeneste er fremragende hvis du er webmaster eller bare er nysgerrig og vil kende hjemmesidens placering. Du går ind på http://www.hostlogr.com/ og indtaster hjemmesidens navn og herefter får du oplyst placering, webstedet ISP (Internet Service Provider) og IP adressen.
Når du besøger hjemmesider du synes er super hurtige i loadtid hvorimod din egen side er temmelig langsom så kan du se den hurtige hjemmesides placering, ISP og virksomhed bag.
Service er helt gratis og kræver ikke nogen for for sign-up eller lign. Du skal blot indtaste den ønskede hjemmeside adresse og få sekunder efter bliver du præsenteret af en overblik, se nedenfor, hvor du kan se de nødvendige oplysninger. Man kunne forestille sig der kommer en form for pro abonnement, med endnu flere muligheder, men det må tiden kun vise.

Hos Trendsonline.dk har ihvertfald noteret den i samlingen over brugbare værktøjer.


Billede der viser hvor Trendsonline.dk’s server er placeret

http://www.hostlogr.com

Skriv et svar