Arkiver

Nyheder

Poig dine venner til en spontan get-together

Hurtige spontane gettogethers det er det Poig en ny webtjeneste handler om. Du Poiger dine venner ved at skrive en besked om I skal mødes og hvor I skal mødes. Dine venner kan nu gennem Facebook, Twitter eller Poig vende tilbage til dig. Poig opdaterer hele tiden hvor mange der kommer til den spontante gettogether.
Poig er en af de første webtjenster der hurtigt kan hjælpe dig med at samle dine venner eller andre i nærheden med samme interesser. Poig er et godt bud hvis man vil bruge de sociale medier til lige netop dette.

Hvad kan virksomheder så bruge det til
Poig kan være med til at ændre mulighederne for relevante og lokale tilbud. Et seksempel kunne være en gruppe der gerne vil have en øl efter arbejde. De Poiger hinanden og beslutter sig for at tage øllen på en bestemt café. Senere kan man forestille sig at cafeen nu får en reminder om dette spontane møde og herefter kan tilbyde gruppen en god rabat for at tage hen på deres cafe og drikke øl.

www.poig.com

Skriv et svar