Arkiver

Nyheder

Transloadit – nem brugerupload fra hjemmesiden

Transloadit er en ny web service, der lader webmasters håndtere indsendte filer fra brugerne langt mere gnidningsfrit end normalt. Webservicen er målrettet webmasteren, der nemt og hurtigt vil lave en brugerupload til materiale fra hjemmesiden.

Transloadit sørger for en brugergrænseflade, skalerbarhed og supporterer mange formater. Herefter kan brugerne uploade alle de filer, som de har lyst til. Der er ingen krav om flash, da hele webtjenesten er programmeret på javascript og HTML5. Med Transloadit er det muligt at uploade flere filer samtidig og filer, der fylder helt op til 2 gb pr. stk.

Transloadit er godt lavet, så det betyder, at du nemt og hurtigt kan lave en upload form, der integreres på din hjemmeside. Brugerne kan via formen uploade de ønskede filer, og herefter klarer Transloadit serverne resten. Det er dig som administrator, der bestemmer, hvad der skal ske med filerne.

Hvad kan der ske
Transloadit kan formindske billeder, encode videoer, udtrække screenshot fra dine videoer, gemme filerne på en server og lægge et vandmærke over billeder. Dette er et lille udsnit af mange af de funktioner, der er muligt med denne webservice. Vi tror meget på, at denne palette vil udvide sig de næste par måneder og tilbyde endnu flere spændende add-ons.

Transloadit betales ift. det antal gb man bruger pr. måned – nedenfor ses hele prisprogrammet.

www.transloadit.com

Skriv et svar