Arkiver

Nyheder

Vidshout – online videoreklamer på en nem og hurtig måde

Videoreklamer bliver brugt mere og mere i online verdenen, men det er altid en udfordring at lave dem og derefter sprede budskabet, så flest muligt ser dem. Vidshout vil gerne gøre op med denne norm og gøre det nemmere for alle.

Vidshout har lavet en marketing platform, der gør det muligt at skabe videoannoncer – og dette uden ret meget besvær og ressourcer. Brugeren kan uploade egne videoer eller bruge guiden der er på hjemmesiden. Når dette er gjort, kommer man til selve spredningen af videoen. Her sætter Vidshout også ind og gør det meget nemmere end man er vant til. Vidshout har bygget et netværk op af destinationssteder hvorpå videoen kan lande, og det gør den også.

Chancerne for, at dine videoer bliver vist, øges betragteligt gennem denne webtjeneste, og dette betyder mere synlighed og i sidste ende flere besøgende til din hjemmeside eller landing page.

Trendsonline.dk ser Vidshout som et rigtig godt alternativ til den dyrere og meget ressourcekrævende model. Men man skal selvfølgelig heller ikke regne med at træerne vokser helt ind i himlen i forhold til funktionalitet og muligheder. Prisplanen kan ses nedenfor – den starter ved $250 pr. år:

Skriv et svar