Arkiver

Nyheder

Costoflivingcomparison – er London eller København billigst?

Får du et tilbud om at fortsætte din karriere i udlandet eller overvejer du bare er flytte til London eller New York. Det er svært at vide hvad det præcis koster at bo i et andet land. Man kan selvfølgelig lave massiv research i netværket og spørge venners venner. Søge rundt i Google og besøge mange sider, før man er meget klogere.

Costoflivingcomparison er en ikke mindre end genial webtjeneste Hurtigt og nemt kan du se prisforskellen mellem København og London, se hvad forskellen er på madpriser og husleje. Man kan kigge dybere ned i prissammenligningen og finde priser på benzin, mad og et par Levis. Om det helt passer, skal vi ikke være de rigtige til at bedømme. Men webtjenesten er bygget op på en måde, så det er brugerne, der hjælper med at gøre priserne mere og mere nøjagtige.

Prissammenligning har eksisteret meget længe, men det er altid interessant at se ny udvikling indenfor dette område. Men det der er mest interessant er når der også er nytænkning og innovation. Trendsonline.dk er sikker på, at denne webtjeneste bliver kæmpe succes og vil selv bruge tjenesten næste gang det står på en udlandstur.

www.expatistan.com/cost-of-living

1 kommentar

Skriv et svar