Arkiver

Nyheder

De utrendy videoer bliver trendy

Glem alt om Justin Bieber og 16.000.000 visninger på Youtube, og de mest sete videoer i løbet af ugen. Nej, det er er trendy nu, er de videoer der ikke er nået til stadiet, at blive set.

En genial blog er kommet frem i blogger miljøet der netop giver dig denne oversigt. Nu kan du se en dreng lege med sin kat, en anden have sjov med en ballon og meget meget mere. Du tænker garanteret hvad kan jeg bruge det til. Firstmover, Trendsonline.dk prøver hele tiden at være firstmover eller firstfinder på de sjove, spændende, innovative ting der sker online. Vi vil være med når den nye Facebook eller Twitter bliver lanceret, vi vil prøve at få et interview med et spændende start-up i Danmark der kan blive den nye Skype.

Vi ved godt at denne blog måske ikke kan puttes i nogen af disse kategorier, men videoer kan måske. Vi synes ihvertfald det som ikke er trendy sagtens kan være trendy.

Nyd bloggen og de mange mærkeligt videoer på og hvem siger ikke at vores ven nedenunder bliver den næste store signing og meget større end Justin Bieber og vi håber meget på I vil støtte vores ven og sprede denne video på de sociale medier.

Trendsonline.dk vil i hvertfald følge med og se hvor mange visninger videoen har haft om 2 ugers tid. På nuværende tidspunkt er vi faktisk lidt utrendy for den tæller 124 visninger.

http://zeroviews.biz

Skriv et svar