Arkiver

Nyheder

Brikut – nyheder fra i morgen

Nyheder lige før de sker og før de kommer i andre medier – lokale som internationale. Det er det fokus en ny Australsk start-up har. Som deres payoff siger – “nyheder fra i morgen”. Ligesom de fleste andre nyhedshjemmesider kan man nemt få overblik ved at vælge en kategori og finde tidligere nyheder i samme kategori. Det hele er nemt delt op så man finder det man leder efter.

Desuden bliver nyheder grupperet efter hvor hotte de er og hvor mange gange de er blevet delt i andre sociale medier. På den måde kan man hele tiden se deres hot og hypefaktor.

Hvis man selv har en historie der skal breakes, så er det nemmere end nogensinde og samtidig helt gratis. Du trykker blot på “Post New”, herefter connecter du via Facebook eller opretter en ny profil. Når det er gjort indtaster du tekst og andre relevante informationer.

Brikut er et bud på hvordan nyheder kan deles og spredes og rates af den enkelte bruger. Brikus minder en del om Digg i selve ideen der ligger bag, men det er altid sjovt at se nye tanker og tiltag.

Trendsonline.dk mener der skal lidt mere til før tjenesten bliver en stor succes. Men efter at have dykket lidt dybere ned i webtjenesten kan vi godt se er kan lægge nogle gode udviklingsmuligheder.

www.brikut.com

Skriv et svar