Arkiver

Nyheder

Youtube Movies – gratis film i fuld længde

Film i fuld længden, helt gratis. Av må Blockbuster tænke, dette kan være et skridt mod en ren freeconomy model indenfor film. Youtube lancerede i går ny film kategori på deres hjemmesiden, den indeholder i dag 400 titler i fuld længden. Dog er det ikke super nye film, men dette er kun starten.

Denne nye tjeneste fra Youtube er længe ventet efter de lavede aftaler med filmselskaber som Lionsgate, MGM og Sony Pictures. Der er stadig nogle problemer med rettighederne og derfor kan nogle af filmene kun ses i USA. Men dette er endnu et skridt fra Youtube, mod den ultimative film tjeneste på nettet. De er allerede kommet rigtig langt med brugergenereret indhold, trailers, musikvideoer mv. Men har stadig været en del efter når det drejede sig om hele film i fuld spillelængde.

Hvad er det så du kan finde her. Der er masser af Bollywood film, en del gamle Jackie Chan, Bruce Lee, horrorfilm og tegnefilm. Det hele er delt op i sektioner så man nemt kan finde det man leder efter.

Det bliver meget spændende at se hvordan resten af udlejningsbranchen inden for film vil tackle dette nye tiltag fra mastodonten Yoytube. For dette er kun de første 400 film, hvem ved hvordan hvordan det så ud om et år. Bliver kvaliteten forbedret, kommer der mange nye film, kommer der rigtige premier film eller er dette kun såkaldte “favoritter”

Hvis jeg var auktionær i en de andre spillere på markedet, ville jeg ihvertfald følge nøje med og kommer med et modspil. For hvis Youtube kan konvertere nogle af deres daglige brugere til denne filmtjeneste og samtidig putte deres annonce platform ind i tjenesten, så bliver de svære at have med at gøre. Trendsonline.dk glæder sig og følge med og holde vores læsere opdateres med tjenestens udvikling. Popcornene er ved at være færdige, nu er det tid til at se Jackie Chan – Fantasy Mission Forge, fra Youtube Movies.

www.youtube.com/movies

2 kommentarer

  • Ideen bag Youtube Movies er god og spændende, jeg tror dog stadig er tjenester som Netflix er mere værd at holde øje med. 8,99 dollars om måneden for adgang til stor set alle dvd aktuelle film online. Desuden kan man også få dem tilsendt, som vi kender det fra Lovefilm her i landet.

    Tror gerne forbrugerne vil betale for film, men som det ser ud i øjeblikket koster det jo omkring 30 kr at leje en enkelt film online, de få steder der tilbyder det.
    Det er der jo ikke mange der er interesseret i at betale…

    Men det er jo svært at spå om fremtiden

    • Ja, Netflix og tilsvarende webtjenester er også interessante at følge med i. Men ligesom der har været kamp om musik mellem iTunes og nu med Google musik i slutningen af året, så spår vi det næste store slag bliver med film. Youtube Movies er kun første skridt, men et opkøb af den store spiller Hulu ville være naturligt for Google / Youtube.

Skriv et svar