Arkiver

Nyheder

Codemyimage – fra design til brugbar hjemmeside

Har du styr på at lave designet til en hjemmeside, men mangler nogle der kan konvertere din Photoshop fil til en brugbar hjemmeside. Codemyimage.com er en tjeneste der meget billigt tilbyder denne ydelse.

Ved at bruge Codemyimage.com får du en billig underleverandør med en hær af professionelle programmører. Du kan nå fokusere på dit design og sørge for det bliver helt optimalt, selve programmeringen bliver noget du ikke skal tænke på mere.

Der går ikke mange dage fra du afleverer dit design, til du har en kompatibel hjemmeside der virker i flere browsere. Hvis der er specielle instruktioner til Codemyimage.com leveres de sammen med designet og herefter er det bare at vente.

Codemyimage tilbyder programmering til flere forskellige CMS systemer, heriblandt WordPress, Drupal, Joomla og webshop systemer som Magento, X-cart med flere. Desuden laver Codemyimage og Facebook Pages programmering, så man hurtigt og nemt kan få sin egen custom side på Facebook.

Priser og hvordan det hænger sammen kan læses på deres hjemmesde. Hvis man vælger at få lavet mere end 5 undersider er der en rabat. I alle deres pakker er der en korrekturgang, og hvis man ikke føler at kodningen lever op til ens forventninger kan man få pengene tilbage.

Trendsonline.dk har set mange tilsvarende webtjenester som denne, men enkeltheden og prisniveauet er noget andet. Desuden er deres udbud også rigtig stort, så om det er en simpel hjemmeside, webshop, smartphone hjemmeside eller en Facebook Page programmering så kan Codemyimage klare det.

Skriv et svar