Arkiver

Nyheder

MeetGatsby – Mød nye venner med Gatsby

Sidder du på en café og keder dig eller har du bare lyst til at møde nye mennesker. Er du til en konference og vil gerne snakke med ligesindede omkring et emne, så kommer din nye match-up ven Mr.Gatsby.

Hvergang du checker ind et sted gennem Foursquare eller Facebook Places, vil du kunne møde nye mennesker. Dette sker gennem denne online tjeneste der hele tiden kigger på hvilke mennesker der er i nærheden og hvem der har fælles interesser med dig.

Det er simpelt at linke Foursquare / Facebook Places til denne webtjeneste. Når det er gjort får du en ny ven som sørger for at du kommer til at møde helt nye spændende mennesker med fælles interesser. Når Gatsby finder en person der er i nærheden sender den først en sms (virker pt. kun i USA) og introducerer denne nye ven til dig. Herefter er det op til dig, om du vil tage dialogen med ham / hende. Hvis der herefter er et match kan man lave en rigtig aftale på en café eller lignende.

Som tankeeksperiment kan Trendsonline.dk sagtens se tjenesten udvide sig så den får en retning mod at lave forretning og networke. Hvem sidder ikke og tænker på, at jeg har brug for en forbindelse til den og den person eller jeg har selv en god forbindelse til ham eller hende. Jeg leder efter et job der og der!

Hvis MeetGatsby Pro eller hvad den skulle hedde kunne lave dette match-up og det ville være intet mindre end genialt. Hvis jeg kunne sidde til en konference og vidste hvilke personer jeg skulle snakke med for at have en nemmere vej ind i en bestemt organisation, ville det være perfekt. Det kunne være sjovt hvis alle Foursquare brugere der læser dette blogindlæg vil være med til at sprede denne idé. Man kan jo bare starte med at skrive nogle stik ord i “interest” så man ikke afslører de enkelte virksomheder.

Trendsonline.dk er ven med MeetGatsby og vi glæder os meget til nye bekendtskaber både on, men i sær offline.

Skriv et svar