Arkiver

Nyheder

Tubemote – Fjernbetjen Youtube fra din Smartphone

Som vi nævnte på Trendsonline.dk i lørdags, så er Youtube kommet med en ny kategori til deres hjemmeside. Her kan man se hele film direkte gennem Youtube. For at følge op på denne historie, har vi fundet denne startup der kan omdanne din iPhone / Smartphone eller lignende til en Youtube remote control.

Tubemote som tjenesten hedder lader dig sidde og styre din Youtube i en browser gennem en telefon. Måden dette foregår på er enkel og ligetil. Man opretter en Tubemote account og får herefter en webadresse man skal bruge på telefonen. På denne webadresse kan du ny styre hvad du gerne vil se på din computer.

Tubemote tilbyder desuden en søgefunktion så du fra din Smartphone kan finde frem til lige netop det klip / film du gerne vil se. Herefter er det bare at finde filmen og bruge den betjeningen til at starte og stoppe og skrue op og ned for lyden.

Hele brugeroplevelsen virker godt og er meget enkel, og det der gør det rigtig smart er at man gennem sin Smartphone kan styre hvad der bliver vist på skærmen et helt andet sted i verden.

Trendsonline.dk synes det er meget spændende at se koblingen mellem Smartphones, der bliver mere og mere applikationer / integrationer der gør computeroplevelsen endnu bedre. Vi er allerede begyndt at bruge Motetube og som tidligere nævnt ligger denne tjeneste rigtig godt i tråd med Youtube Movies.

www.tubemote.com

Skriv et svar