Arkiver

Nyheder

Generateprivacypolicy – nemt og hurtigt

Har du en hjemmeside hvor der indsamles oplysninger om brugerne, så er du nødt til at have en privacy policy. Normalvis bruges der rigtig mange af dine timer og måske også nogle enkelte advokat timer før denne er klar. Og man sidder ikke og venter på advokatregningen, for den kan være dyr.

En hurtig måde at undgå dette, er at benytte denne nye webtjeneste, hvor de automatisk genererer privacy policies enkelt, hurtigt og billigt. Man lægger i gråzonen, hvis man i dag ikke har en privacy policy. Brugerne på hjemmesiden har lovgivningsmæssigt altid krav på, at vide hvordan deres informationer bliver gemt og behandlet. Der er ikke nogen universiel privacy policy, som man kan bruge på alle hjemmesider. De variere altid i forhold til det indhold man har på hjemmesiden.

Det er her Generateprivacypolicy.com kommer ind i billedet. Man går ind på siden. Gennemgår efterfølgende seks skridt hvor man besvarer nogle spørgsmål som, om informationerne bliver givet til tredjepart, hvilke support funktion der koblet til servicen og meget mere. Når alt dette er svaret, indtaster man login og password og får herefter leveret en Privacy Policy der matcher sidens behov og ydelser. Nemt, hurtigt og gratis!

Så hvis du er i gang med et webprojekt, hvor du har brug for en privacy policy, så er dette den nemme vej mod målet. Ja, og man sparer en god del på advokatregningen, og de penge kan man nok bruge meget bedre andre steder.

www.generateprivacypolicy.com

Skriv et svar