Arkiver

Nyheder

Lær samba og portugisisk så venter Brasilien på dig

Lær portugusisk og flyt til Brasilien. Landet er en del af Brik landene der omtales som noget af det mest spændende, hvis man snakker om fremgang, muligheder og nye markeder der åbner sig. Men hvorfor en artikel om Brasilien på Trendsonline.dk, fordi hvor der er fremgang er der muligheder, men det kræver lidt investering. Artiklen nedenfor fortæller hvordan du skal tilpasse dig kulturen og sproget for at du får succes med dit web-projekt.

Hvis man snakker med en hvilken som helst stifter af en start-up og man nævner hvilke lande der kunne være mest interessant at komme ind i, nævner de fleste Brik landene. Brazilien, Rusland, Indien og Kina. Men der er et der lyser klarere end de andre. Brazilien er lig med fremgang. Sidste måned så 6 / 7 brasilianere web-video iflg. Comscores artikel om brasilianeres internet forbrug. Samtidig har Brasilien både vundet VM og OL værtskabet i hhv. 2012 og 2014, så der kommer meget fokus på landet.

Orkut bruges mere end Facebook
Web brugerne i latin amerika er steget med hele 23 % det sidste år og det er den største vækst i hele verden og pt. er det 8 % af den samlede internet befolkning. Men det der er udfordringen er at Latin amerikanere / brasilianere ikke tager web-tjenester til sig på samme måde som resten af verden. For at nævne Facebook som næsten har erobret resten af verden, er dette ikke sket i Brazilien, her er det Googles forholdsvis ukendte Orkut der er den største og mest brugte.

Lagkagen venter, kan du få en bid af den
Så hvis man vil have noget af denne store lagkage der ligger og venter så skal man lære at skære den ud så den behager den brasilianske webbruger. Her handler det om at have kendskab til kulturen og vigtigst af alt at kommunikere i deres sprog. Nedenfor er der et spændende interview af en fortæller uddybende og de forskelligheder der er. Åbenhjertet fortæller han om hvordan han ser mulighederne i Brasilien og hvordan man opnår succes på det Brasilianske marked.

Brasilianerne er meget patriotiske og udgør 35 % af de latin amerikanske samlede online brugere. Men de bruger 61 % af det samlede forbrug i hele regionen, og vigtigst 95 % af samtlige køb bliver lavet på et latin amerikansk hjemmeside. Dette skyldes flere ting, men Brasiliens noget forældede lov og moms regler kan være en del af skylden. Så igen, hvis man vil have en bid af lagkagen så skal man lære at danse samba og tale brasiliansk.

[vimeo][vimeo]

1 kommentar

Skriv et svar