Arkiver

Nyheder

Twittertussle – Hvilken fugl vinder kampen?

Prøv denne nye startup hvis du hurtig vil se hvem der vinder en Twitter kamp. Vælg to brands, ord eller navne eller hvad man nu har lyst til. Tryk herefter på Tussle og så starter en lille Twitterkamp.

Det er en af de mest ligefrem og nemmeste webservices vi har set længe, den er holdt i et cartoonies look og det hele virker rigtig godt. Der findes rigtig mange alternativer der har et væld af funktioner. Men her snakker vi virkelig om det vigtigste for alle startups. Skær alt unødvendig funktionalitet fra.

Nedenfor prøvede jeg at lave en kamp mellem to giganter Twitter og Facebook og her ser vi hvem der sejrer. Twitter har ca. 111 Tweets pr. minut og Facebook ca. 109 Tweets pr. minut.

Og her er en af Trendsonlines favoritter. Stor sejr til Foursquare over Gowalla!

www.twittertussle.com

Skriv et svar