Arkiver

Nyheder

Business Click – management software skåret helt ind til benet

Et hurtigt overblik over din portofølje, hvilke projekter der er i gang og hvilke regninger der mangler at blive sendt ud. Business Click er et ultra simpelt management system til din virksomhed.

Der findes rigtig mange management systemer både som software man kan downloade og som webtjenester. Dette er et alternativ for dem der vil have det hurtige overblik og har brug for en webtjeneste der er meget nem at navigere rundt i.

Der er stadig rigtig mange muligheder, lige fra at oprette projekter, administrere kundeemner og kunder, fakturaer og meddelelser. Business Click er en del af en lang serie Click webtjenester der prøver at gøre op med svære og tunge programmer der har ekstra unødvendig features man godt kan være foruden.

Som vist nedenfor findes Business Click’s prisplan i tre versioner.

www.businessonclick.com

Skriv et svar