Arkiver

Nyheder

Hvis Google ringer til dig, så er det ikke Google!

Det hele starter med at en virksomhed, bliver ringet op af en ivrig sælger, der præsentere sig selv som ansat hos Google. Herefter lover sælgeren guld og grønne skove og selvfølgelig top placeringer i søgemaskinen. Efterfølgende modtager virksomheden en mail fra den samme ivrige sælger med en email signatur fra Google A/S, men denne sælger fra Google har en mailadresse fra en helt anden virksomhed. Det er her historien starter og hvor den ender kan du læse i nedenstående blogindlæg fra V4DS, der er en kendt blogger og webbutikejer.
http://blog.v4d5.net/vis.php?id=217

Læs hvor meget sælgeren prøver at bortforklare hvorefter han bliver lynchet af bloggeren og alle dem der deler en mening omkring ham og hans forretningsmetoder.

Men husk igen hvis du bliver ringet op af Google A/S der vil sælge noget til dig, så bare læg røret på, for det sker ikke!

Skriv et svar