Arkiver

Nyheder

Manden bag Just-Eat revolutionerer coaching online

Trendsonline.dk har ventet længe på at høre mere fra Jesper Buch. Han har ikke løftet sløret det mindste om hans nye start-up, flere aviser, medier, blogs, podcast deriblandt tidligere nævnte Martin Thorborgs podcast har prøvet at lokke lidt info ud af ham, men uden held. Men i går åbnede Jesper endelig op for posen og lancerede hjemmesiden metaline.com.

Hvad er Mentaline
Har du et personligt problem, har din virksomhed brug for en coach eller et seminar, så ville du før Metaline tage fat i en coach eller terapeut, booke en aftale, hvor du eller hele teamet kunne mødes til en seance. Det er slut nu, hvis vi tror på Jesper Buchs vision. Kan manden der flyttede pizzakøbet fra telefonen eller ved at gå ned i selve pizzaforretningen, til en ren online løsning, gøre det samme for terapeuter, coaches og psykologer.
Jesper Buch udtalte til Martin Thorborg at hans nye projekt ville være ligesom Just-eat. En service der ikke eksisterer online, der befandt sig i et niche marked og en service der byggede bro mellem en virksomhed og deres potentielle kunder. Det er nøjagtig det som Mentaline er.

Er det en revolution
Ubehagen ved at tage til en coach og sidde i et lokale sammen med andre kan være en begrundelse for ikke at gøre det. Hvis man sammen med dette sammenligner med at der ikke er nogen ventetid, rejsetid, spildtid, så virker Mentaline snedigt og gennemtænkt. Man fjerner ubehagen og flytter den hjem i sikre rammer og samtidig gør man det meget nemmere og hurtigere at tage en session med en coach eller psykolog. Det virker næsten revolutionerende. Men om man så kan få folk til at gøre det er en anden historie. Men her siger Jesper Buch selv, at de i en forundersøgelse har fået positive tilkendegivelser fra 62 % af adspurgte testpersoner.

Sammen med denne one2one service indeholder Mentaline også noget de kalder Masterclasses. Dette er sessions hvor mere eller mindre berømte coaches holder et foredrag om et givent emne. Dette foredrag foregår på et bestemt tidspunkt og ligheden er som et andet seminar man tager til. Dog foregår det hele igen online. Denne service er ikke ligeså revolutionerende som den første del. Der findes min. en håndfuld af lignende webtjenester der kan gøre dette. Men hvis Jesper får held med at bygge selve coach delen op, så vil dette være et godt biprodukt på et senere tidspunkt.

Vi tror på idéen

Når man har et problem eller en udfordring personligt eller i virksomheden kan der være langt mellem tanke og handling. Alle de fysiske barriere der findes, arbejder hele tiden i mod at man tager denne handling. Det samme kan man sige med det at tage skridtet fra at tænke på at besøge en coach til mig sidder i den varme stol. Med Mentaline er det nu muligt, hurtigt at finde den rette coach, finde et tidspunkt konsultationen skal finde sted på og efterfølgende holde mødet online over computeren. Denne proces minder ekstremt meget om Just-eat problematikken og med hele det know-how som Jesper har med dette, så tror vi rigtig meget på denne start-up. Og visionerne er der også, om fem år er de i Skandinavien, England, Tyskland, Irland, Australien, New Zealand, Canada og Sydafrika, med et netværk af 15.000 psykologer og coaches.

Trendsonline.dk vil i den nærmeste fremtid forsøge at få et interview med Jesper Buch for at høre om visionerne for projektet, om hans team og den opgave der ligger foran dem og høre om de er klar til “The Game of Inches”

www.mentaline.com

Alternativ
breakthrough.com

1 kommentar

Skriv et svar