Arkiver

Nyheder

Dogasaur – Fem bjæf til dette hundesite

Vuf,bjæf, hvis det er nogle af de lyde der kommer fra dit kontor eller din dagligstue så kan denne nye startup være lige noget for dig. Eller hvis man går med drømmen om at anskaffe sig menneskets bedste ven så læs videre her.

Dogasaur er en Facebook for din firebenede følgesvend. Alt det du kan i Facebook kan du også på Dogasaur, men her er det ikke dig der er i fokus men i stedet hunden. Du kan dele videoer og fotos med dine venner. Andre hundeelskere kan kommentere på dine billeder og du kan hele tiden holde dig opdateret med hvem af dine venner der har opdateret billeder eller lagt en nye video op af kræet. Hjemmesiden er vældig populær i USA og stifteren Joshua Abrams udtaler at de i august rundede 100.000 facebook venner på deres fanside.

Alle de populære racer er med inde i Dogasaur, lige fra en Labrador, Beagle, Boxere til en Siberiske slædehund. Dogasaur er en god informationskilde hvor man kan finde svar på rigtig mange spørgsmål, om det drejer sig om hundens helbred eller andre racespecifikke oplysninger. Hvis du ikke finder svaret på siden, kan du altid spørge Dogasaur, der herefter vil prøve at besvare spørgsmålet.

Der kommer flere og flere socialenetværk hvor de er meget specifikke og omhandler et lille område som hunde, katte, studerende eller lignende. Trendsonline.dk tror rigtig meget på denne trend og at der er plads til dem. Facebook fylder rigtig meget som der største socialenetværk, men flere og flere søger også mod mere interesse specifikke netværk hvor hele siden er bygget op om denne interesse. Men alle webtjenesterne er stadig nødt til at lave en nem integration til Facebook, så man kan dele billede mv. både på eksempelvis Dogasaur og Facebook.

Tjensten er gratis, så det er bare ind og oprette en profil og udvide netværket med en masse hundevenner

www.dogasaur.com

1 kommentar

  • Nu er jeg ikke selv den store hundeentusiast, men faktisk har jeg fået min første hundeven på Facebook. Ja, jeg undrede mig faktisk også meget, da jeg modtog en venneanmodning fra en hund, jeg ikke kendte 🙂

    Et par dage efter blev jeg ringet op af en tidligere kollega, der spurgte, om jeg på Facebook var blevet kontaktet af en, der hed Puppie? Det viste sig, at det var hendes 10-12 årige datter, der havde oprettet en Facebookprofil for sin hund. Ved en fejl var hun kommet til at sende venneanmodning ud til mig, da jeg var hendes mors facebookven…Pigerne i hendes klasse havde nemlig besluttet, at deres kæledyr nu også skulle have en facebookprofil…

    Så ja, Facebook for dyr måtte jo komme før eller siden…hehehe.

Skriv et svar