Arkiver

Nyheder

Spring over hvor søgemaskineoptimerings gærdet er lavest

Hvem linker til din hjemmeside. Det er et spørgsmål man gerne vil have besvaret. Denne nye start-up SEOprofiler er stedet hvor man kan få det besvaret. SEOprofiler er blandt andet en stor database over links, og en hurtig indtastning giver dig et overblik over hvem der linker til dig. Webtjenesten indeholder mange forskellige værktøjer og kan gøre din søgemaskineoptimering markant nemmere.

Lidt konkurrent indsigt er altid godt
Hvis man vil vide lidt om konkurrenten og hvorfor han får så meget trafik og du ikke gør kan denne webtjeneste også bruges til det. Udfra denne viden kan du se om der er nogle gode steder hvor din konkurrenter får links fra, og hvor du måske kunne få et udbytte ved at få links fra samme sted.

SEOprofiler er også søgeords forskning
Webtjenesten indeholder også mulighed for at lave en detaljeret søgeords forskning. SEOprofiler går ind og vurdere om det er et godt søgeord eller et meget svært søgeord at komme til at lægge højt i søgemaskinerne på. Webtjenesten giver et rigtig godt overblik over hvor man skal sætte ind og hvilke ord man skal fokusere på.

Rosinen i pølseenden
På SEOprofiler kan man snakke med ligesindede der arbejder med søgemaskineoptimering og søgemarketing, Her kan man i deres forum stille spørgsmål til andre webmastere, eksperter og SEPprofiler. Så alt i alt er SEOprofiler ikke rigtig godt sted at besøge hvis man arbejder med søgemaskineoptimering eller søgemarketing. Webtjenesten kan afprøves gratis, og hele prisplanen kan ses nedenfor.

www.seoprofiler.com

Skriv et svar