Arkiver

Nyheder

About.me – Fremtidens online visitkort

Et fælles sted hvor man nemt kan finde informationer omkring dig eller din virksomhed. Alt sammen med fuldstændig frihed for design og hvordan dette sted skal se ud. Det er præcis hvad About.me er

About.me er en personlig profil side, hvor du kan lede dit netværk eller andre hen, hvis de har brug for information om dig. Du har alle muligheder for at designe den som du lyster. Med et stort flot billede i baggrunden eller lignende. Nogle gange taler billeder meget mere end ord, så derfor har Trendsonline.dk lavet fire eksempler på nogle af de About.me profiler der i øjeblikket er med i deres private beta.

Som man tydeligt ser på ovenstående billeder, er der helt design frihed. Ligeledes bestemmer man helt selv hvilke tjenester, man vil linke denne About.me profil til. Det kan være alt fra Facebook, Twitter, Linked In, din blog, din hjemmeside, Flickr mv. Webtjenesten der i udviklingsforløbet gik under navnet Pumpkinhead er nu kommet i en private beta. I øjeblikket er det kun venner og famile der kan bruge tjenesten. Men alle os andre kan gå ind og reservere et sigende navn. Så skynd dig ind på About.me og få reserveret dit navn!

Hvorfor tror vi på denne tjeneste
Endnu en socialplatform hvor jeg kan vise mit cv, hvad jeg foretager mig på Twitter mv. Hvad skal vi bruge det til. About.me skiller sig markant ud fra hvad vi ellers har set. Muligheden for at designe siden som man ønsker og på den måde skabe en meget personlig side frem for Facebook hvor det er deres brugergrænseflade der bestemmer, det samme med Linked In. Twitter har lidt af det, men alligevel ikke helt. På About.me får du hele paletten, dette bliver dit visitkort online.

Derudover skal man heller ikke ignorere at der er nogle store kræfter bag, flere af de helt store business angels fra overthere har smidt penge efter denne startup. Desuden taler mange andre trends for at man har brug for et sted hvor man kan samle alle de løse tråde online.

www.about.me

3 kommentarer

 • En fin idé som jeg dog ikke umiddelbart kan se den store værdi i udover muligheden for at have endnu et visitkort online. Som du selv skriver det, er der hvor de skiller sig ud nok mest at man har designfrihed og at man kan vise ens samlede engagement på de sociale medier.

  Jeg har været inde og reservere et par alias, men desværre er About.me stadig ikke færdig og klar til brug endnu, så det er svært at lave en vurdering. Jeg afventer derfor som tusinder af andre lige at kunne logge på og se, hvordan backend ser ud og hvilke muligheder man har, inden jeg vil give den endelige vurdering af sitet.

 • Jeg er helt sikker på det her slår igennem. Jeg synes ikke bare det er endnu en.

  Når jeg ser den tjeneste er det noget jeg har manglet.
  En side jeg kan sende til samarbejdspartner, ven eller lign. hvor alle mine oplysninger er i.

  Trendsonline.dk tror virkelig på at dette kan blive fremtidens visitkort, men endnu mere interessant bliver det med alle de start-ups der dukker frem der benytter dette “eco-system”

  Vi venter ihvertfald spændt på release

Skriv et svar