Arkiver

Nyheder

Popfeedback – hurtige spørgsmål til dine besøgende

Mangler du feedback fra dine besøgende og har ikke tid til at sætte en stor undersøgelse op, så kan du starte her. Man skal dog være forsigtig med disse undersøgelser der popper frem i hovedet på folk, men denne nye startup tilbyder en webtjenste, der gør det på en elegant måde. Nu kan du endelig få besvaret super relevante spørgsmål fra dine besøgende, så de kan være med til at give dig feedback på din hjemmeside, dine produkter eller lign.

Popfeedback fokuserer meget på ikke at være belastende og jage folk væk fra hjemmesiden, så man kan kun stille et spørgsmål af gangen. Popfeedback vises nede i nederste højre hjørne som en lille popup, man kan hurtigt lukke pop-uppen, hvis man ikke har lyst til at besvare spørgsmålet. Som en ekstra mulighed kan du lave forskellige spørgsmål på din hjemmeside, så man kan svare på brugervenlighed på forsiden og om produkter på produktsiderne.

Dette redskab er hurtigt og nemt og integreres ved en simpel copy paste af noget html kode til din hjemmeside. Når dette er gjort, er du klar til at stille dit første spørgsmål. Trendsonline.dk prøver som altid, når vi finder en ny tjeneste at teste den af på hjemmesiden. Så de næste par uger møder du Popfeedback pop-uppen.

Popfeedback er gratis hvis man kan nøjes med tre spørgsmål på en måned (max. 40 deltagere). Hvis man vil stille flere spørgsmål eller designe pop-uppen så det matcher dit brand, så er man nødt til at betale et månedligt beløb. Hele prisplanen kan ses nedenfor.

www.popfeedback.com

Skriv et svar