Arkiver

Nyheder

Modetrends på nettet 1

På trendsonline kan vi (især undertegnede skribent) rigtig godt lide mode – og det tror vi også, at der er mange af jer, der kan. Hvis du overvejer at starte virksomhed inden for tøjbranchen eller modebranchen generelt og mangler inspiration til hvad der er trendy på nettet – så kig med her! Elsker du bare mode og er nysgerrig efter at lære de nyeste online trends at kende, er du også mere end velkommen til at læse med i vores lille serie af tre små indlæg.

Din kæreste kommer med en fin pakke i guldpapir med sløjfe om – og den er til dig. Skønt øjeblik – og du kan ikke vente med at åbne. Der dukker det fineste, sorte sæt undertøj frem – men hov, hvad er det? Det er ikke din størrelse – han har købt det to numre for småt. Et pinligt øjeblik, som nemt kunne have været undgået, hvis din kæreste bare havde vist, at OrgaSizer eksisterede.


 Del tøjstørrelser og foretrukne brands
www.orgasizer.com er stedet, hvor du kan tjekke dine venners tøjstørrelser og hvilke brands, de bruger. Det kan for eksempel være indenfor tøj, accessories, hudplejeprodukter eller smykker. Du kan nemlig indtaste alt dette i systemet indenfor forskellige kategorier og efterfølgende dele det med dem, du udvælger. Det betyder, at du ikke længere behøver at være bekymret for at få tøj i forkert størrelse eller en forkert creme til din fødselsdag – hvis dine venner, kæreste og familie også har en profil på OrgaSizer, vel at mærke, og husker at bruge den.

Ideen bygger på, at dine venner – eller din kæreste – kan tjekke sitet det sted, de er lige før eller i det øjeblik, de vil købe en gave.

Andre features
Features udover indtastning af størrelser og foretrukne brands er for eksempel, at du kan indtaste en masse information om dig selv – hvad du kan lide at spise og drikke, hvilke bøger, du læser, hvilke film du ser, og meget andet. Dette – sammen med dine tøjstørrelser og dine præferencer for specifikke brands gør, at din kæreste næste gang, han køber en gave til dig, har alle dine ønsker på skrift. Det kan jo være godt, hvis han ind imellem har en tendens til at glemme, hvad præcis det er, du ønsker – og så behøver han oveni købet ikke at medbringe små papirlapper, da han kan gå på www.orgasizer.com via internettet på mobilen.

På OrgaSizer deler du aldrig noget offentligt – du vælger selv, hvem der kan se dine oplysninger, størrelser og præferencer, og dine kontakter kan ikke se, hvem du ellers deler dine oplysninger med.

Nye interaktive tiltag
På OrgaSizer kan du også snart lave ønskelister eller bede om en reminder, når der er vigtige datoer, du gerne vil huske, hvis du for eksempel skal give en gave til en ven. Dette er dog endnu ikke færdigudviklet, ligesom der er andre interaktive tiltag, som er under udvikling.

Sitet er altså stadig kun i Beta og mangler en del information og kategorier- for eksempel indenfor sport, hvor der kun er underkategorien ”snowboard.” Ideen er god og kan blive til noget stort, hvis sitet bliver udviklet, antallet af kategorier bliver øget og sitet bliver mere interaktivt, end det er nu.

www.orgasizer.com