Arkiver

Nyheder

Seevolution – statistik uden at forlade din hjemmeside

Vi har tidligere dækket området omkring statistik over din hjemmeside og webtjenester der kan hjælpe dig med denne vigtige og brugbare information. Der kommer hele tiden nye webtjenester der har en ny tilgang end tidligere set.

Seevolution er en ny startup, der prøver at give et grafisk overblik over hvor musen har været henne, når en besøgende har interageret med din hjemmeside. Den vigtigste funktion i denne webtjeneste er et heatmap der lægger sig oven på din hjemmeside. Det viser hvor brugeren har klikket, hvor langt brugeren har scrollet ned på siden mv.

Det rigtig smarte ved denne webtjeneste er at det hele foregår uden at man behøver at gå væk fra hjemmesiden. Man har desuden mulighed for at sætte nogle email alarmer der fortæller når der er et hvis antal besøgende, eller når der ikke scrolles ned på hjemmesiden.

Seevolution er i øjeblikket i beta og det er helt gratis at oprette en konto. Så hvis man står og mangler et nemt værktøj til analyse af hjemmesiden så kan dette være det man søger.

Nedenfor ses en video der viser hvordan webtjenesten virker.

www.seevolution.com

Skriv et svar