Arkiver

Nyheder

Modetrends på nettet 2

Så er vi nået til indlæg nummer to om modetrends på nettet her på bloggen! Læs med, hvad enten du overvejer – eller allerede har – startet virksomhed indenfor branchen, eller hvis du, ligesom os, bare elsker at læse om nye online modetrends.

Sidst skrev vi om OrgaSizer, hvor du kan dele dine tøjstørrelser, foretrukne brands og meget andet med dine venner, så de kan købe den perfekte gave til dig. Når du så har modtaget din yndlingstop i den helt rigtige størrelse, ville det være rart også at få hjælp til, hvordan du sætter den sammen med diverse cardigans, bukser, sko og accessories, ville det ikke? Det kan www.fashism.com hjælpe dig med.

Fashism.com
Fashism.com er et site, hvor du kan få andres uforbeholdne mening om dit look fra andre brugere, der er ligeså interesseret i mode og at sætte tøj sammen, som du er. Det er ret nemt og ikke tidskrævende: Du tager et billede af dig selv i det tøj, du gerne vil have en tilbagemelding på, uploader det på www.fashism.com, stiller dit spørgsmål og får tilbagemeldinger fra andre brugere.

Sådan virker det
Brugerne kan give deres mening ved enten at klikke på ”I like it” eller ”I hate it,” og procentsatsen på, hvor mange der synes godt om looket kommer så frem. Brugerne kan også skrive en kommentar til dit look, og du kan så bedømme, om du vil følge deres råd.

Der er også den mulighed, som hedder ”Which is better – A or B?,” hvor du kan tage billeder af to forskellige sæt tøj – eller den samme kjole, men med henholdsvis en cardigan og en blazer udover – og spørge de andre brugere, hvilket sæt, der er bedst. Her får du også et gennemsnit i procent, og brugerne kan give dig kommentarer med på vejen.

Bag sitet
To af dem, der står bag sitet er Brooke Moreland, Medstifter, og Ashley Granata, Marketingchef. Brooke fik ideen til sitet, da hun ledte efter sin mand for at få hans mening om sit look, men i stedet fandt hun en tom sofa. Derfor tænkte hun: ”Det må være en måde at få en uforbeholden mening ved at bruge det internet, som alle taler om.”

Ashley Granata har tidligere været ansat hos både bloomingdales.com og style.com indenfor marketing. Hun samarbejder med designere og detailhandlere om at få cool promotions og gratis prøver til at blive en del af Fashism’s community.

Fashism.com har også en iPhone App, som du kan downloade på sitet.

Bedømmelse
Det fremgår ikke direkte, men det lader til, at sitet i øjeblikket kun er møntet på det amerikanske marked. Det er en beta-version, så vi håber på trendsonline, at flere lande og sprog kommer på løbende. Vi mener nemlig, at det er en rigtig god service, du kan bruge, hvis kæresten eller veninderne ikke er til stede i det øjeblik, hvor du har en tøjkrise og for eksempel skal skynde dig ud af døren årets vigtigste fest.

www.fashism.com

1 kommentar

Skriv et svar