Arkiver

DebatNyheder

Tanker på farten – quora en sommerforelskelse der varer ved

Tanker på farten. Er en ny serie på trendsonline.dk.
Dette er en alpha hvor skribenterne på trendsonline får lov til at skrive det det lige falder dem ind. Uden voldsom korrektur og gennemlæsning. Dette er første indlæg og skrevet i bus 16 i århus.

Ligesom techcrunch er vi også forelsket i quora. En super spændende webtjeneste hvor man kan finde svar på mange ting. Rigtig mange ting. Hvis du ikke kan finde svaret spørger du bare. Her får man ikke kun svar af brugerne på quora, nej her får svar fra en CEO fra større virksomheder i USA og resten af verden. Quora er som et løg, du skræller et lag af efter et andet, men der kommer hele tiden et nyt lag til syne.

Alle kan stille spørgsmål og alle kan svare, men det er rigtig tit når der spørges om en specifik virksomhed så kommer CEO eller en anden leder på banen. Check det selv ud, men pas på man kan blive afhængig

www.quora.com

3 kommentarer

Skriv et svar