Arkiver

Nyheder

Assistly.com – kundeservice og support på en nem måde

Mangler du styr på dine kunder og et webtjeneste der kan øge produktiviteten, så kan denne nye startup måske hjælpe dig. Assistly har allerede en flot referenceliste med bl.a. Grooveshark og Vimeo på listen

Assistly er en platform til kundesupport, den kan anvendes af store som små virksomheder der gerne vil have kontrol af alle processer i forbindelse med behandling af kundeforespørgsler. Webtjenesten er bygget op så der er fokus på den individuelle kunde og den individuelle forespørgsel. Det betyder når der er en kunde der ringer eller skriver har man hele tiden opskriften på hvordan man skal kommunikere til vedkommende og hele kommunikationshistorien med dem.

Assistly kan også integreres med Twitter, så hvergang der kommer en forespørgsel gennem Twitter, bliver det også puttet ind i kommunikationshistorienn med kunden.

Assistly er en spændende ny webtjeneste der med sikkerhed kan hjælpe mange virksomheder med de kommunikationsudfordringer de har overfor deres kunder.

www.assistly.com

Skriv et svar