Arkiver

Nyheder

Typechart – test af skrifter til din hjemmeside

Mangler du overblikket over hvordan en skrifttype vil se ud på din hjemmeside eller blog. Så kan du måske bruge denne nye webtjeneste kaldet Typechart. Deres fokus er lagt på, at du ikke skal implementere skriftypen, men i stedet får du en hurtig mulighed for at afprøve hvordan den valgte skrifttype ser ud.

Når du har fundet skrifttypen, henter du et CSS script som du selv prøver af på din side eller får din programmør til at teste. Dette kan hjælpe dig med at finde ud af hvilke skrifttyper der fungerer og hvilke der ikke gør det.

Typechart er desuden en god siden hvis man vil udvide horisonten mht. skrifter. Man kan finde links til gode bøger, andre webtjenester og artikler.

Når man laver en hjemmeside og normalvis skal lave CSS kan det godt være tidskrævende at skifte fra den ene til den anden skrifttype, Typechart hjælper med dette og giver dig den rigtige kode der får skrifttypen til at se godt ud. Nu er det bare om at prøve sig frem og finde den skrifttype der matcher din hjemmeside, Typechart har ihvertfald gjort det lidt nemmere.

www.typechart.com

Skriv et svar