Arkiver

Nyheder

Mygola – en god rejse starter med god research

Skal du en tur til Kina eller Brasilien og besøge din samarbejdspartner. Du ved, der er et travlt program, men har heldigvis også tid til at se nogle seværdigheder, du er ikke den type, der vil følge strømmen af turister, men vil gerne finde de små spændende caféer, seværdigheder og naturstier. Nu er det bare at sætte sig ned en uge før du skal afsted og gå i gang med research. Eller er det nu det, Mygola er din online rejseguide der hjælper dig med at skræddersy et program der matcher dine behov og den tid du har til rådighed.

Hvad kan Mygola hjælpe med
Mygola giver dig mulighed for at læne dig tilbage mens andre bruger tid på at finde art skræddersy din rejse, om du skal til San Frasisco, Sverige eller en helt anden destination så lader det sig gøre. Mygola er et system der er bygget op af rigtige guides der besvarer spørgsmål om alt hvad rejsen kan indeholde. Du har mulighed for at teste systemet af ved at spørge med to spørgsmål pr. måned helt gratis. Disse svar er dog ikke ligeså uddybende, som hvis man betaler $30 for en udvidet guide. Du modtager næsten en helt rapport med forslag, flotte billeder fra nettet, links til seværdigheder og hoteller. Herefter er det bare at lave den afsluttende bookning og finde frem til hvilke seværdigheder der matcher dine behov helt perfekt. Men den tid du sparer i forhold til hvis du selv skulle finde alt materialet frem, er givet rigtig godt ud. Hvis man rejser meget kan man købe et års abonnement der koster $99, her har man mulighed for at stille så mange spørgsmål som man overhovedet kan finde på.

Hvem er målgruppen
Mygola henvender sig både til private som vil spare timer og få en unik inspiration til næste rejsemål, som virksomheden der sender mange medarbejdere på forretningsrejse. Hvis du mangler en hjælpende research hånd og du ikke selv kan finde tiden til denne research er denne service lige noget for dig. Trendsonline.dk ved selv hvor mange timer, man kan bruge hvis, man skal finde gode seværdigheder i et nyt land eller en ny by. Men nu kan man betale 150 kr. så er man i besiddelse af links, billeder, adresser, hoteller mv. der gør rejseplanlægningen meget nemmere.

Bag Mygolas forretningsmodel
Efter lidt research på hjemmesiden Mygola, finder man hurtigt frem til hvordan forretningsmodellen er skruet sammen. Måske ikke detaljeret, men nok til at man sagtens kan se et spændende potentiale i Mygola, når nu tjenesten er så spændende og nytænkende som den er. Som vi skrev ovenfor kan man få besvaret to mindre spørgsmål gratis. Dette kan selvfølgelig være lidt farligt, hvis man kigger på selv modellen Free og der skal noget fysisk arbejdskraft bag. Men de har nok en fornemmelse af konverteringen ellers har de bygget en database op af svar, så det kun er når man betaler at man får en personlig guide. Men for at dykke et spadestik længere ned i forreningsmodellen, så får Mygola $30 pr. rejseguide, og deres guides får 100 Rs (svarer til ca. 12 kr.) pr svar. Dette betyder at der maksimalt må blive spurgt 16 spørgsmål, hvis der skal være dækning ift. den betaling Mygola guides får. Trendsonline.dk er sikker på, at man som rejsende aldrig vil have mere end 10 spørgsmål for ellers bliver det for konfus. Så derfor er der en god dækning, det er sikkert. Derudover er der selvfølgelig en model der hedder $99 pr. år. Dette betyder at en gennemsnitlig bruger ikke må spørge mere end 50 gange på et år, der igen tror jeg de har fat i den lange ende og har en god forretningsmodel. Nu kommer vi så tilindtjeningsmulighederne med affliate med hoteller og destiantioner. Her skal de dog passe på så man ikke tror at alt de foreslår er affiliatet og derfor ikke det reelle billede.

Tror Trendsonline.dk på Mygola
Vi er nemme at begejstre, og dette er endnu en webtjeneste der ser ud til at udfylde et hul som man næsten ikke vidste eksisterede. Når man tænker sig om ved man det godt, for undertegnede har godt nok brugt lang tid på at planlægge en ferie eller en rejse, ved at gå ind på det ene forum efter det andet, videre ind til en hotel hjemmeside, tilbage til en seværdighed. Det er slut nu. En side med din rejserapport og links, billeder og alt den anden information er samlet et fælles sted. Vi tror på det, giv din mening til kende om du også tror på denne idé

Hvis du er interesseret i at læse mere om Bric landede så kan du se en artikel her

www.mygola.com

1 kommentar

Skriv et svar