Arkiver

Nyheder

Modetrends på nettet 4

Endnu et indlæg om modetrends på nettet er nu klar – både for dig, som er virksomhedsejer eller iværksætter indenfor branchen, men også dig, der bare elsker kombinationen af mode, internettet og trends.

Problemer med valg af tøjstørrelse online?
Vi har tidligere skrevet om Orgazizer, Fashism og den kommende iPhone app Virtual Closet. Nu er turen kommet til et site, som afhjælper det problem,du nogengange støder ind I, når du shopper tøj på nettet:
Du har ventet spændt nogle dage, og glæder dig nu ubeskriveligt til at åbne pakken med det nye tøj. Det ser ligeså fedt ud, som forventet, og spændingen stiger, når du tager det på og stiller dig foran spejlet. Men hvad er nu det? Det sidder jo slet ikke, som du troede! Frustreret prøver du at hive lidt ud i de nye jeans – men der er ikke noget at gøre: De er for små! Du er nødt til at sende dem tilbage til forhandleren og oveni købet betale for portoen. Øv.

Robot-mannequinen hjælper dig
Her kommer www.fits.me ind i billedet. Det er en ny service, hvor du kan indtaste dine mål og se, hvordan forskellige størrelser tøj vil passe dig. Det sker ved, at fits.me bruger robot-mannequiner til at efterligne netop dine former og størrelse, så du har mulighed for f.eks. at se, hvordan både en størrelse small og medium sidder på dig, hvis du er tvivl om, hvad du skal købe.

Folkene bag fits.me, stifterne Heikki Haldre og Paul Pällin siger, at de med fotos kan vise præcis hvordan, tøjet vil passe i virkeligheden. Ideen er, at servicen skal integreres med webshops og forhandleres sites, så fits.me f.eks. erstatter “størrelseguide” funktionen.

Fits.me har allerede prøvet servicen af hos tyske Quelle, og salget steg gennemsnitligt 3,1 gange, og returvarer faldt med 28 %.

Indtil videre er det kun mænd, der har glæde af servicen, da den kvindelige mannequin ikke er færdigudviklet endnu, men det kommer I følge fits.me snart.

Trendonlines dom
Vi følger fit.me’s udvikling her på trendsonline. Det virker lovende, men succesen afhænger naturligvis af, de forskellige webshops og forhandleres interesse I konceptet. Vi er dog ikke I tvivl om, at konceptet er nyskabende og innovativt, og at der er stort potentiale i det.

Her indtaster du dine mål.

www.fits.me

Kilde: Springwise

Skriv et svar