Arkiver

Nyheder

Googles omsætning stiger til 7,29 milliarder dollars

Google er en mastodont, det kommer man ikke uden om, men deres omsætning stiger og stiger, og ramte i tredje kvartal helt nye højder. 7,29 milliarder dollars, dette er en stigning på 23 % ift. det samme sidste år.

Som vi har skrevet om i et indlæg tidligere så ligger Google en meget agressiv investeringspolitik på banen. De har kapitalen, faktisk 33 milliarder dollars stående de kan bruge til investeringer og innovation. Derfor er de også den virksomhed, der opkøber flest  og udvider deres produkter. De seneste par dage har de kigget mod vindmølleparker og robotbiler.

Hvor Google er om et år er svært at sige, men vi tror på min. samme fremgang, så i stedet for de har en omsætning på 7,29 milliarder for det tredje kvartal så hedder den i stedet for omkring 9 milliarder dollars. Hvorfor tror vi på dette. Google har råd til at lave fejl, men med deres massive spredning af opkøb og investeringer skal de nok ramme plet.

Hvis man vil have en detaljeret beskrivelse af den præcise omsætning kan det ses på følgende link

Skriv et svar