Arkiver

Nyheder

Fjollet fredag – byg din egen pizza

Efter en god weekend afslutning, måske en god fredag hvor du møder andre startups kan det godt være du ender til et netværksarrangement med sandwich og nogle enkelte øl. Når det er dagen derpå, står den på nem mad og hvad er mere nærliggende end pizza. Det er her ugens fjollet fredag indlæg kommer ind i billedet.

Byg din personlige pizza
En større pizzakæde i Norge tilbyder nu deres kunder gennem iPhone, Android eller fra hjemmesiden at designe og bygge deres egen pizza. Dette minder en hel del om spillet PizzaTycoon, hvis der er nogle der kan huske det. Her skulle man bygge et pizza emperium og designe restauranten og lave sine egne pizzaer. Trendsonline.dk skribent morede sig især med at lave pizzaerne der skulle designes så de var en fryd for ganen og øjet.

Hvis der er nogle af vores læsere der kommer omkring Norge, må I gerne fortælle om hvordan webtjenesten fungerer. Vi kan kun sige en ting, Jesper Buch jeg håber du læser med her. Bliv inspireret og få denne webtjeneste implementeret i Just-eat

Skriv et svar