Arkiver

Nyheder

Dansk startup lancerer pc spil om penge

Kan der være penge i computerspil. Som vi skrev om i sidste uge, så var den helt store ting for fem år siden reklamer i Computerspil. Markedet og potentialet var der, men det levede slet ikke op til forventningerne. Nu forsøger fire entreprenøre fra Danmark med et helt andet setup. En væddemål webtjeneste hvor man kan spille på sine egne evner til at spille computerspil.

World Tournament Online vil give spillere fra hele verden mulighed for at blive professionelle spillere. Deres vision er at blive større en poker, Trendsonline.dk synes det er et meget interessant setup, der har været på vej / ventet længe, de er ikke de første indenfor e-sport, men det er altid godt at se proaktive danske entreprenøre der brænder for en idé med meget stort vækst potentiale.

Trendsonline.dk forsøger at få fat i en af de fire stiftere for et længere interview. Men inden der kan vi kun sige happy betting, og hvis man er mere interesseret i at læse om betting / væddemålstrends online kan man læse vores artikel om social væddemål

www.worldtournamentsonline.com

Skriv et svar