Arkiver

Nyheder

Stockwits – Money and Twitter never sleeps

Kan man forudsige aktiekurser, ja hvis man er Gordon Gekko fra filmen Wallstreet, så kan man. Men kan det også lade sig gøre ved at kigge på Twitter. Hvis man skal tro en rapport fra Johan Bollen, der blev omtalt i et større dansk medie i torsdags, så skulle det være sandt. De har analyseret 9,8 millioner tweets og er kommet frem til lige præcis dette.


Hvorfor synes Trendsonline.dk det er interessant at gengive en gammel nyhed, jo fordi der er kommet en webtjeneste der kan gøre dette. Eller sagt på en anden måde så har webtjenesten Stocktwits.com udvidet der store palette af muligheder. Nu er det muligt at se en bestemt aktie og hvor mange tweets der har været på netop denne. Du har desuden mulighed for at se aktiekurser og meget meget mere. Stocktwits.com er et super værktøj for folk med interesse for aktier. Det vigtigste når man handler med aktier er at få oplysninger omkring de virksomheder du har i din portofølje, så hurtigt som muligt. Og det er præcis det man kan med Stocktwits.com. Man ændrer fokus fra at følge med en person der har informationen til at følge selve informationen, i det øjeblik det sker.

Dette værktøj, eller denne metode må virkelig kunne bruges af folk der arbejder seriøst med aktier. Som Trendsonline.dk tidligere har skrevet om, Kvidren om dine favoritfilm, så tror vi stadig på, der vil komme flere og flere af disse tjenester.

Skriv et svar