Arkiver

Podcast

Nyhed: Podcast # 1 – Interview med Min Mave

Jubii, champagnebrus og endelig! Trendsonline.dk lancerer i dag vores første podcast til Startups og andre hvor hjertet banker for online trends og startups. Det har længe været en plan at tilføje dette til Trendsonline.dk. Nu er vi her med dette nye tiltag. Håber I bærer over med lyden og min stemme der desværre ikke er helt så høj som Birgit. Jeg er allerede nu på udkig efter et bedre hardware setup, men content is king, så kvaliteten må vente lidt endnu.

Hvis der er nogle af vores faste læsere der følger med her på bloggen, så anmeldte vi i forrige uge Facebook filmen, og den følelse som Mark har i filmen er også den jeg sidder med i dette øjeblik, vores første podcast! Men inden vi går helt i selvsving er Interviewet med Birgit Larsen bare super spændende, god fornøjelse med det!

En million besøgende
Hop ud i det, glem pengene de bremser dig bare og millionerne lader vente på sig lidt endnu. Hør hele interviewet med super iværksætteren Birgit Larsen der i dag har over en millioner besøgende på hjemmesiden MinMave.dk

Trendsonline.dk – Podcast#1 – Interview med Birgit Larsen, Min Mave

Skriv et svar